شناسهٔ خبر: 4327730 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

با اشاره به بیانیه لوزان و در گفت‌وگو با ایسنا

نقوی حسینی: چارچوب به‌دست آمده می‌تواند زمینه‌ساز تهیه پیش‌نویس توافق‌نامه باشد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که از ظرفیت غنی‌سازی برای پاسخگویی به نیازمندی‌های داخلی خودمان استفاده می‌کنیم گفت: چارچوب به‌دست آمده می‌تواند زمینه‌ساز تهیه پیش‌نویس توافق‌نامه باشد.

صاحب‌خبر -

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که از ظرفیت غنی‌سازی برای پاسخگویی به نیازمندی‌های داخلی خودمان استفاده می‌کنیم گفت: چارچوب به‌دست آمده می‌تواند زمینه‌ساز تهیه پیش‌نویس توافق‌نامه باشد.

سید حسین نقوی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به بیانیه مشترک مذاکرات ایران و 1+5 در لوزان اظهار کرد: آن چه در حال حاضر به‌دست آمده چارچوب مفهومی برای تهیه پیش‌نویس توافق‌نامه است و رسیدن به این چارجوب مفهومی نیازمند مذاکرات و بحث‌ها و گفت‌وگوهای زیادی بوده که این چارچوب به‌دست آمده است بنابراین می‌تواند زمینه‌ساز تهیه پیش‌نویس توافق نامه باشد.

این عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که آن چه محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و فدرریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرائت کرد تفاوت‌هایی وجود دارد، گفت: هنوز متن واحدی را مشاهده نکردیم البته در بسیاری از موضوعات نکات مشترک به دست آمده است.

وی خاطرنشان کرد: قطعا نوشتن پیش‌نویس نیازمند کار فنی و دقیقی است که فکر می‌کنم تا تیرماه باید منتظر ماند .

نقوی حسینی هم‌چنین تاکید کرد: قطعا غنی‌سازی در سطح نیازمندهای کشور چه در مورد سوخت هسته‌یی و چه بهره‌برداری در حوزه‌های مختلف پزشکی و ... انجام می‌شود در واقع ما از ظرفیت غنی‌سازی برای پاسخگویی به نیازمندی‌های داخلی خودمان استفاده می‌کنیم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: به طور معمول از دکتر ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان دعوت خواهیم کرد تا با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارشی را ارائه کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: