شناسهٔ خبر: 43194298 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه کوکوی گوشت کوبیده

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوکوی گوشت کوبیده را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوکوی گوشت کوبیده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت کوبیده ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

از باقی مانده گوشت کوبیده‌ای که از ابگوشت مانده است میتوانید کوکو ساده و خوشمزه‌ای تهیه کنید، گوشت کوبیده را با تخم مرغ‌ها، سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید.

درون تابه‌ای روغن بریزید، پس از داغ شدن روغن ۱ قاشق غذاخوری از مایه کوکو بردارید و درون تابه بریزید و به همین صورت تمام تابه را از تکه‌های کوکو پر کنید و با حرارت ملایم بگذارید سرخ شود.

مقدار تخم مرغی که اضافه میکند باید به اندازه باشد (نه زیاد شل و نه زیاد سفت)؛ همینکه با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی میباشد، در صورت لزوم میتوانید تخم مرغ بیشتری مصرف کنید.

پس از اماده شدن کوکو‌ها را در نان قرار دهید و همراه با پیازچه، سبزیجات، گوجه و سس دلخواه سرو نمائید.

منبع: آشپزی‌ها

انتهای پیام/

 

نظر شما