به گزارش مشرق، محسن حاجیمیرزایی عصر امروز در حاشیه افتتاح مدرسه جواران رابر اظهار داشت: حدود ۹۱۳ پروژه داشتیم که با حدود ۲ هزار و ۹۰۰ کلاس درس در مناطق روستایی همزمان افتتاح شد و تلاش میشود با توسعه فرصتهای آموزشی در سطح روستاها و دسترسی دانشآموزان روستایی به فضای آموزشی مناسب امکان پرورش استعدادهای آنها و رشد خلاقیتهای آنها میسر شود.
بیشتر بخوانید:
خانوادهها چقدر وقتشان را به مدرسه اختصاص میدهند؟
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خوشبختانه چتر آموزش در ایران بخصوص در مناطق روستایی گسترده و پهناور است، عنوان کرد: ما حدود۲۰ هزار مدرسه داریم که زیر۲۰ دانشآموز دارد و این نشاندهنده این است که هر جایی که دانشآموز است تلاش میکنیم حضور پیدا کنیم و آموزش ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه در این دولت هر روز ۲۹ کلاس درس و در مناطق روستایی ۱۱ کلاس درس تاسیس شده است، افزود: سعی کردیم با جدیت و پرتلاش فرصتهای آموزشی را به نحو مناسبی در سطح جامعه توزیع کنیم.
بیشتر بخوانید:
رکوردزنی «شاد» به ترافیک روزانه 240 گیگابایت
حاجیمیرزایی در خصوص آموزش از طریق فضاهای مجازی و عدم زیرساختهای لازم در بیشتر مناطق گفت: کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند از طریق تلویزیون یا با حضور در کلاسهای درس که با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی برگزار میشود آموزش خود را پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه ترجیح ما بر آموزش حضوری با رعایت دستورالعملهای بهداشتی است، اظهار کرد: کلاسهای حضوری قابل مقایسه با غیرحضوری نیست مگر اینکه مجبور باشیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه درصورت نبود اینترنت آموزش برای تمام پایههای تحصیلی از طریق تلویزیون فراهم شده است، خاطرنشان کرد: مسئولیت اینترنت به عهده وزارت ارتباطات است و این وزارتخانه تلاش دارد سطح دسترسی را افزایش دهد.
نظر شما