شناسهٔ خبر: 4315690 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

64 هزار و 115 نفر در کمپ های شهرداری مشهد اسکان یافتند

مشهد - ایرنا - مدیر امور فرهنگی و گردشگری شهرداری مشهد از اقامت 64 هزار و 115 نفر در مراکز اسکان موقت این شهرداری طی 13 روز گذشته خبر داد.

صاحب‌خبر -

احسان ثانوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد از 29 اسفند ماه پارسال تاکنون در بوستان و کمپ و 11 مجموعه ورزشی سرپوشیده اسکان یافته اند.

وی گفت: در این مدت حدود 340 هزار نقشه و محصولات اطلاع رسانی گردشگری در بین زائرین و مجاورین در ورودی های شهر و مراکز اسکان توزیع شد.

وی با اشاره به فعالیت شبانه روزی 22 پایگاه راهنمای زائر در سطح شهر مشهد طی ایام نوروز اظهار کرد: تاکنون 264 هزار و 300 نفر با مراجعه به این مراکز از خدمات مورد نیاز بهره مند شده اند.

وی ادامه داد: از ابتدای فروردین ماه تورهای گردشگری نیز در مناطق 13 گانه شهر مشهد فعال بودند که تاکنون حدود 10 هزار نفر در این تورها شرکت کردند.

بیش از هشت میلیون زائر و مسافر نوروزی از ابتدای سال جاری وارد استان خراسان رضوی شده اند که بیش از پنج میلیون و 600 هزار نفر از این تعداد به مشهد سفر کردند./3

7505 / 6053