خبرنگار فرانس بیست و چهار در لوزان گفت : امکان ادامه یافتن مذاکرات پس از مهلت تعیین شده نیز وجود دارد.
به گزارش جماران، پس از حدود ده سال مذاکره و یک سال و نیم ماراتن دیپلماتیک هم اکنون این سوال مطرح است که آیا ایران و قدرت های بزرگ به توافق هسته ای دست خواهند یافت؟ در واقع پاسخ این سوال باید تا نیمه شب امشب که مهلت تعیین شده برای دستیابی به توافق پایان می یابد ، مشخص شود.
آنتوان ماریوتی خبرنگار شبکه در لوزان در این باره گفت : همان طور که یکی از دیپلمات های غربی حاضر در مذاکرات روز گذشته اعلام کرد یک ساعت یا یک روز مذاکره بیشتر اهمیتی ندارد. من فکر نمی کنم هیچ یک از مذاکره کنندگان میز مذاکره را ترک کند. در واقع پایان مهلت تعیین شده بدان معنا نیست که امشب همه مذاکرات متوقف می شود. این احتمال وجود دارد امروز بیانیه یا خبر یا حتی توافق اعلام شود.
خبرنگار شبکه گفت : من به یاد دارم که در نوامبر سال دوهزار و سیزده در زمان توافق اولیه، اطلاعات ساعت سه صبح منتشر شد. در آن زمان مراسمی با حضور همه وزیران خارجه در ساعت پنج صبح در ژنو برگزار شد. به طور قطع امشب نیز کسی در لوزان نمی خوابد. احتمال دیگر این است که مذاکرات یک یا دو روز دیگر تمدید شود. هیچ چیز غیر ممکن نیست. هیچ مکانیزم یا قانونی وجود ندارد که امشب در یک ساعت مشخص مذاکرات را متوقف کند.
منبع: واحد مرکزی
∎