شناسهٔ خبر: 4305617 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مصرف بنزین در ایام نوروز در گلستان 24 درصد افزایش یافت

گرگان - ایرنا - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گلستان اعلام کرد: مصرف بنزین در روزهای آغازین سال جدید در مقایسه با روزهای عادی 24 درصدی رشد داشته است.

صاحب‌خبر -

امیر بنی کریمی روز سه شنبه مصرف بنزین را در این ایام به طور متوسط روزانه یک میلیون و 370 هزار لیتر ذکر کرد و گفت: این میزان در مقایسه با سال گذشته تغییری نداشته اما در مقایسه با ایام عادی از رشد 24 درصدی برخوردار بوده است.

وی افزود: میزان توزیع سوخت سی ان جی نیز در روزهای پایانی سال با 12 درصد افزایش به 620 هزار مترمکعب در روز رسید اما از ابتدای سال جدید مصرف روزانه 560 هزار مترمکعب در روز است.

وی اظهار کرد: هم اینک مجموع جایگاه های فعال عرضه سوخت استان 128 باب است که از این تعداد 64 باب جایگاه عرضه بنزین و نفت گاز و 64 باب جایگاه عرضه CNG (گاز طبیعی فشرده) است که تمامی این نقاط عرضه فعال و در حال خدمات رسانی به هموطنان و مسافرین نوروزی هستند.

بنی کریمی اعلام کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته تامین سوخت مسافران نوروزی به خوبی در حال انجام است و گروه بازرسی شرکت به طور مستمر و شبانه روزی با مراجعه به جایگاه ها، عملکرد و فعالیت آن ها را از لحاظ کیفیت و کمیت مورد بازرسی و نظارت قرار می دهد.

وی ادامه داد: شماره تلفن 09627 مرکز پاسخگویی به شکایات مردمی شرکت ملی پخش فرآورده های ایران و تلفن 32420553 شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه گستان آماده دریافت شکایات، انتقادات و پیشنهادات مردم استان و مسافران است.

3039/6159