شناسهٔ خبر: 4304238 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

نیاز به وجود ۴۰ فروند بالگرد برای پوشش امدادهوایی کل کشور/

مشکلی دردپوی اقلام بیست‌و‌دو گانه وجود ندارد

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه برای پوشش امداد هوایی سراسر کشور نیازمند ۴۰ فروند بالگرد هستیم، تاکید کرد: درحال حاضر ۱۷ فروند بالگرد برای امدادهوایی در اختیار هلال احمر است.

صاحب‌خبر -

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه برای پوشش امداد هوایی سراسر کشور نیازمند 40 فروند بالگرد هستیم، تاکید کرد: درحال حاضر 17 فروند بالگرد برای امدادهوایی در اختیار هلال احمر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان لرستان، ناصر چرخساز سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در نشست خبری با اصحاب رسانه که در مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر لرستان برگزار شد، گفت: ایران از لحاظ خدمات امداد و نجات جزو 10 کشور برتر جهان است.

وی در مورد میانگین حضور در صحنه نیروهای امداد و نجات در سطح کشور، افزود: میانگین حضور در صحنه در سطح کشور 9 دقیقه و 15 ثانیه است در حالی که گلدن تایم آن 10 دقیقه است و در این مورد کشور ما در سطح بالای این زمان قرار دارد.

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به عملیات نوروزی امداد و نجات کشور  بیان کرد: طبق روال هر سال طرح امداد و نجات نوروزی،  از 25 اسفند تا 15 فروردین ماه  در دستور کار است که بخش  اعظم این طرح به اتمام رسیده است و حدود پنج روز دیگر از این طرح باقی مانده است.

نیروهای امداد و نجات فعالیت‌های خود را با تمام قوا ادامه می دهند

چرخساز تصریح کرد: علی رغم فعالیت امداد و نجات در طرح نوروزی ، مشکلاتی مانند سیل، برف و کولاک و زلزله نیز در برخی استان‌ها رخ داده که نیروهای امداد و نجات فعالیت‌های خود را با تمام قوا در این زمینه‌ها نیز انجام داده اند.

به گفته وی در سطح کشور یک هزار و 350 پایگاه ثابت و سیار و 17 فروند بالگرد وجود دارد که روزانه 5 هزار و 800 نفر از نیروهای نجات گر درجه بندی شده از  مجموع 54 هزار نجات گر زن و مرد در این پایگاه‌ها امدادرسانی کرده اند.

وی در مورد استخدام نیروهای هلال احمر در این سازمان، بیان کرد: خدماتدر جمعیت هلال احمر پایه داوطلبی دارد و همکاری با جمعیت هلال احمرخوشبختانه نه به خاطر پول و نه به خاطر تسهیلاتی مانند استخدام است ومانند نیروهای زمان جنگ با جان و دل برای مردم خدمت می کنند و در صورتی که نیاز به نیرو و بودجه کافی باشد، افرادی که بیشترین خدمت را به هلال احمر داشته اند، جذب می کنیم.

چرخساز به  وضعیت جمعیت هلال احمر استان لرستان در مقوله امداد و نجات اشاره و عنوان کرد: اکثر استان‌های ما در بحث امداد و نجات توانمند هستند و لرستان نیز به دلیل مخاطرات بسیار همچون راه‌های دسترسی روستایی، حوادث و آسیب‌های مترقبه وغیرمترقبه و شاه‌راه ارتباطی میان استان‌های جنوبی  و مرکزی  از استان های مهم برای جمعیت هلال احمر به شمار می رود و ارتباط نیروهای استانی با مسئولان استانی برای ما جای خوشحالی دارد که نشان دهنده توانمند بودن جمعیت هلال احمر استان لرستان است.

ساخت مرکز امداد و نجات در شهرستان بروجرد

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به زیرساخت های جمعیت هلال احمر استان  لرستان تاکید کرد: ساخت یک مرکز امداد و نجات در شهرستان بروجرد و تکمیل آشیانه امداد هوایی در استانداری مطرح شد که درخواست استاندار نیز ارتقاء امداد هوایی بوده؛ چراکه در صورت تکمیل آشیانه امداد هوایی،نوع بالگرد ممکن است تغییر کنداما امکان افزودن بالگرد جدید وجود ندارد.

وی با اشاره به پروژه امدادی بام خرم آباد، عنوان کرد: این پروژه دارای چند فاز، بخش آشیانه هوایی، انبارهای امدادی و مدارس میدانی است که باید فاز به فاز انجام شود و فاز نخست آن تکمیل آشیانه هوایی است که 53 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و 30 میلیارد ریال بودجه برای آن در نظر گرفته شده است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

چرخساز با بیان اینکه پوشش امداد و نجات هوایی در فاز نخست باید سراسر کشور را پوشش دهد، گفت: تا کنون در سطح کشور 17 فروند بالگرد وجود دارد و40  فروند بالگرد برای پوشش کل کشور نیاز است چرا که  در بیشتر استان‌ها100 درصد پوشش بالگرد را نداریم ولی در استان لرستان در تمام طول سال بالگرد مستقر است.

طبق استاندارد باید 2 درصد جمعیت کشور دپوی اقلام 22 گانه را داشته باشیم

سرپرست سازمان امداد و نجات با تاکید بر اینکه در کل استان‌ها مرکز کنترل عملیات راه اندازی شده است، اضافه کرد: این مرکز در لرستان نیز راه اندازی شده است و نسبت به سایر استان‌ها، لرستان سریع ترفعالیت خود را دراین زمینه آغاز کرده است.

وی خاطرنشان کرد:  طبق استاندارد باید 2 درصد جمعیت کشور دپوی اقلام بیست و دو گانه را داشته باشیم که در لرستان مشکل دپوی  اقلام  وجود ندارد و فقط مشکل فضای دپوی اقلام وجود داشت که این مشکل نیزبه زودی با مساعدت های استاندار لرستان مرتفع خواهد شد