فریدون سیدمصطفوی عصر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ستاد اسکان فرهنگیان آذربایجان غربی از ابتدای تعطیلات عید نوروز تاکنون پذیرای بیش از 61 هزار و 90 نفر مهمان فرهنگی بوده که بیشترین تعداد آنها با 16 هزار و 100 در مهاباد اسکان داده شدند.
وی اضافه کرد: ستاد اسکان فرهنگیان شهرهای ارومیه و ماکو نیز به ترتیب با اسکان 14 هزار و هشت هزار نفر در جایگاههای دوم و سوم قرار دارند و ستاد اسکان شاهین دژ هم کمترین میهمان را پذیرش کرده است.
وی یادآوری کرد: بیشترین تعداد میهمان نوروزی اسکان یافته در ستاد اسکان فرهنگیان آذربایجان غربی از استان های کردستان، آذربایجان شرقی، اردبیل و زنجان بودند.
سیدمصطفوی گفت: ستاد اسکان فرهنگیان فعالیت خود را از 28 اسفندماه سال گذشته برای استقبال از مسافران نوروزی در 16 ستاد آغاز کرده و پذیرش مسافران نوروزی تا 12 فروردین تداوم می یابد.
وی اضافه کرد: در نوروز امسال 82 مدرسه جدید و نوساز با یک هزار و 210 کلاس به همراه مراکز تربیت معلم، خانه های معلم و اردوگاه ها برای اسکان مهمانان نوروزی تجهیز شده اند.
وی افزود: کارکنان آموزش و پرورش آذربایجان غربی با تجهیز و تنظیف کلاسها و نیز تدارک کلاسهایی ویژه برای مهمانان نوروزی در صدد تکریم جایگاه معلمان و ارائه خدمات مطلوب به فرهنگیان کشور هستند.
طرح اسکان نوروزی و تابستانی معلمان و فرهنگیان در مدارس در چند سال اخیر با مدیریت وزارت آموزش و پرورش در کشور به اجرا درآمده و مورد استقبال مردم و خانواده های فرهنگی قرار گرفته است.
مدیرکل اداره آموزش و پرورش آذربایجان غربی به همراه هیاتی عصر دیروز برای بازدید از ستاد اسکان فرهنگیان مهاباد به این شهرستان سفر کرده بود.
3020/6185/6008
مهاباد پذیرای بیشترین تعداد میهمانان فرهنگی در آذربایجان غربی است
مهاباد - ایرنا - مدیرکل اداره آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: ستاد اسکان فرهنگیان مهاباد در ایام تعطیلات نوروزی امسال بیشترین تعداد میهمانان فرهنگی را در سطح استان پذیرا شده است.
صاحبخبر -