حامد جولایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: طی شبانه روز گذشته 44 مسافر نوروزی در تنها مرکز اسکان میهمانان در شهرستان سنندج حضور یافتند.
وی افزود: این مسافران همگی در خوابگاه مجموعه ورزشی ملکنیا اسکان یافتند و در چند روز اخیر مجموعه ورزشی آزادی سنندج، از این امر مستثنی شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان خاطرنشان کرد: طی روزهای اول تا هشتم فروردین ماه به ترتیب 30،80 ، 100،2، 76، 38، 12 و 38 مسافر نوروزی در خوابگاه ملکنیا اسکان داده شدند.
این مسئول تصریح کرد: سالن آزادی نیز طی روزهای دوم و سوم، هر روز پذیرای 20 مسافر نوروزی و در روزهای چهارم و پنجم فروردین ماه هر روز شاهد اسکان 25 گردشگر بود.
جولایی مجموع مسافران اسکان یافته در مراکز شهرستان سنندج طی 9 روز گذشته را 472 نفر عنوان کرد و گفت: در شبانه روز گذشته 280 مسافر نیز در استادیوم ورزشی زاگرس شهرستان مریوان اسکان یافتند.
به گفته وی، رکورد بیشترین تعداد مسافران اسکان یافته با اختلاف زیاد در اختیار شهرستان بانه قرار دارد و طی شبانه روز گذشته 815 مسافر نوروزی در سالنهای ورزشی این شهرستان بانه اسکان یافتند.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان متذکر شد: آمار کل مسافران اسکان یافته در مراکز زیر نظر این ادارهکل در سطح استان از آغاز تعطیلات از 6 هزار و361 نفر در پایان روز هشتم فروردین ماه به 7 هزار و 500 مسافر در پایان روز نهم فروردین ماه رسید.
انتهای پیام/79012/ن10/ژ1001
∎