شناسهٔ خبر: 4297225 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

بهره مندی ۳۷۴ هزار مسافر از خدمات هلال احمر خراسان جنوبی

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: ۳۷۴ هزار و ۱۸ نفر از مسافران نوروزی تاکنون به پایگاههای سلامت و راهنمای مسافران نوروزی این نهاد مراجعه کرده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، جواد خامسان امروز (10 فروردین) در حاشیه بازدید استاندار خراسان جنوبی از پایگاه خدمات مسافران نوروزی هلال احمر اظهار داشت: در حال حاضر 25 پایگاه سلامت و راهنمای مسافران نوروزی در سطح استان به مسافران و گردشگران خدمات ارائه می دهند.

 

وی همچنین به ایجاد 26 پایگاه امداد و نجات در سال جاری به همت جمعیت هلال احمر استان اشاره کرد و افزود: از این تعداد 20 پایگاه ثابت، 5 پایگاه سیار و یک پایگاه موقت است.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به بهره مندی 347 هزار و 18 نفر از خدمات این پایگاه ها تاکنون افزود: بیش از یکهزار و 900 نفر از کودکان نیز از خدمات فضای دوستدار کودک جمعیت هلال احمر استفاده کرده اند.

 

به گفته وی تاکنون 3 هزار و 887 نفر برای اقامه نماز به 13 خیمه نماز این نهاد در سطح جاده ها مراجعه کرده اند.

 

خامسان از اعزام امدادگران و نجاتگران هلال احمر استان از ابتدای اجرای طرح نوروزی به 168 مورد حادثه خبر داد و گفت: در این راستا به 270 حادثه دیده خدمات ارائه شده است.

 

وی همچنین با اشاره به اسکان 400 مسافر در راه مانده خاطرنشان کرد: میانگین حضور امدادگران به صحنه حادثه در خراسان جنوبی 9 دقیقه و مدت زمان انجام عملیات، 74 دقیقه است.

 

این مقام مسئول از توزیع 81 هزار و 263 نقشه راهنمای مسافران نوروزی در استان تاکنون خبر داد و یادآور شد: همچنین 67 هزار و 159 بروشور نیز توزیع شده است.

 

 

پایان پیام/