ناصر چرخساز امروز در سفر به استان لرستان در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمآباد ضمن تبریک عید نوروز اظهار داشت: امسال 1350 پایگاه ثابت، سیار و موقت در سطح کشور دایر شده است و روزانه از 54 هزار امدادگر آماده به کار در سطح کشور 5 هزار و 800 نفر به مسافران نوروزی خدمات ارائه دادهاند.
این مسئول تصریح کرد: تا کنون 3900 عملیات و خدمات در سطح کشور صورت گرفته که 76 هزار نفر از مجموع 99 هزار آسیبدیده تعطیلات نوروزی خدماترسانی شده و از این تعداد 1900 نفر به مراکز درمانی انتقال، 23 هزار نفر به صورت سرپایی مداوا و 50 هزار نفر اسکان اضطراری داده شدهاند.
وی در خصوص پوشش امداد هوایی در استان لرستان گفت: امروز استان لرستان از پوشش امداد هوایی برخوردار است و طی دیداری که با استاندار لرستان صورت گرفته قرار شده تفاهمنامهای بین هلالاحمر و استانداری برای تکمیل آشیانه بالگرد امداد و نجات لرستان امضاء شود.
انتهای پیام/2304/ق20/ظ1004
∎