شناسهٔ خبر: 4288262 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی خبر داد

اسکان بیش از 72 هزار زائر در طرح آرامش بهاری در خراسان رضوی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: از ابتدای طرح آرامش بهاری در سوگ یاس نبوی مجموع آمار افراد اسکان داده شده به 72 هزار و 819 نفر در بقاع متبرکه استان می‌رسد.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: شب گذشته 10 هزار و 78 نفر در بقاع متبرکه و حسینیه‌های استان اسکان داده شده‌اند که از ابتدای طرح آرامش بهاری در سوگ یاس نبوی مجموع آمار افراد اسکان داده شده به 72 هزار و 819 نفر می‌رسد.

وی افزود: روز گذشته امامزادگان و بقاع متبرکه استان میزبان هزار و 190 تشرف زائران خارجی بودند که از ابتدای طرح آرامش بهاری آمار تشرف زائران خارجی به 20 هزار و 745 نفر می‌رسد.

گنابادی نژاد ادامه داد: امامزادگان و بقاع متبرکه استان روز گذشته میزبان 174 هزار و 522 تشرف زائر بودند که این عدد از ابتدای طرح به یک میلیون و 311 هزار و 821 تشرف بوده‌ است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی تصریح کرد: کارشناسان مستقر در غرفه‌های مشاوره خیمه‌های معرفت بقاع متبرکه، امام زادگان سراسر استان روز گذشته به 415 نفر از مراجعه کنندگان مشاوره داده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: از 28 اسفند سال گذشته تا 15 فروردین امسال مجموعه اقدامات برای ارائه خدمات به زائران و اجرای مسائل فرهنگی در قالب طرح آرامش بهاری در حال انجام است و برگزاری نماز‌های جماعت منظم و باشکوه همچنین برپایی خیمه‌های معرفت با هدف ارتباط با مردم به‌ویژه نوجوانان و جوانان از اولویت‌های این طرح است.

انتهای پیام/3138/ع20/پو3002