شناسهٔ خبر: 4287029 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

خط شمال به جنوب آزاد راه تهران - شمال بازگشایی شد

نوشهر- ایرنا - فرماندار چالوس از بازگشایی خط شمال به جنوب ( مسیر برگشت )قطعه چهارم آزاد راه تهران - شمال برای تردد آسان مسافران نوروزی دراین منطقه خبرداد.

صاحب‌خبر -

'محمدناصر زندی ' روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا ، گفت : با افزایش تراکم ترافیکی در مسیربرگشت مسافران در جاده قدیم چالوس - کرج اقدام به بازگشایی این خط از آزاد راه در روز گذشته دراین شهرستان شده است.

وی افزود : هم اینک تردد خودروها دراین مسیرارتباطی هرروز به جز درشرایط نامساعد جوی از ساعت 7 صبح تا ساعت 23 برقراراست و دراین زمینه مشکل خاصی وجود ندارد.

قطعه چهارم آزاد راه تهران - شمال مسیرارتباطی حدفاصل مرزن آباد - چالوس به طول حدود 23 کیلومتر جزو حوزه استحفاظی شهرستان چالوس محسوب می شود.

این مسیرارتباطی آزاد راه از پنجم ماه دی سال گذشته به علت ریزش و رانش های پی درپی بنا به دستور معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس بنیاد مستضعفان به طور کامل بسته شده بود تا این که خط جنوب به شمال آن پس از ایمن سازی کامل از بیست و هفتم ماه اسفند سال گذشته زیربار ترافیک رفت اما خط شمال به جنوب این مسیر ارتباطی به علت فعالیت های باقی مانده ایمن سازی در روز گذشته دوباره بازگشایی شد.

فرماندارچالوس همچنین گفت که براساس آخرین اطلاعات دریافتی از سوی ستاد تسهیلات خدمات سفر شهرستان ، از بیست و هفتم ماه اسفند سال گذشته تا هشتم ماه فروردین امسال دست کم 700 هزارنفرشب اقامت دراین منطقه گزارش شده است. ک/3

7078/1899