شناسهٔ خبر: 4283974 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

بازدید سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از مناطق سیل زده لالی و اندیکا

نجات ۵۲۳ تن از سیلاب و آبگرفتگی

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با هدف بررسی روند امدادرسانی در مناطق سیل زده خوزستان و دیدار با مسئولان محلی عازم لالی و اندیکا شد.

صاحب‌خبر -

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با هدف بررسی روند امدادرسانی در مناطق سیل زده خوزستان و دیدار با مسئولان محلی عازم لالی و اندیکا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر خوزستان، دکتر ناصر چرخساز پس از دیدار با امام جمعه و بخشدار مرکزی شهرستان لالی گفت: بارندگی های اخیر در مناطق شمالی استان خوزستان موجب بروز خسارات زیادی به شهرستان های لالی و اندیکا و به ویژه مناطق روستایی و عشایری شد که با توجه به رسالت جمعیت هلال احمر، امدادرسانی به آسیب دیدگان در سطح مناسبی انجام شده است.

وی با اشاره به نجات 523 نفر از سیلاب و کمک های امدادی توسط 96 تیم امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: با توجه به وسعت و پراکندگی مناطق سیل زده، امدادرسانی ادامه خواهد یافت و ملزومات مورد نیاز نیروهای امدادی تأمین خواهد شد.

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در حاشیه بازدید از پست امدادی لالی اظهار داشت: بروز حوادثی مانند سیلاب های اخیر، لزوم تربیت و تقویت تیم های امدادی را به منظور پاسخگویی مناسب و به موقع طلب می کند که می بایست با برنامه ریزی جدی و علمی به این هدف دست پیدا کرد.

چرخساز با تأکید بر هماهنگی مجموعه مدیریت بحران و دستگاه های عضو در جهت ارائه مطلوب خدمات تصریح کرد: از جمله موارد ضروری در این منطقه، شناسایی کامل مناطق خطر در شهرستان های لالی و اندیکا و حوزه های درگیر برای حوادث احتمالی آینده و لزوم توجه بیشتر به خانواده های آسیب دیده می باشد که هلال احمر در حد توان خود تلاش های زیادی کرده که این فعالیت های ادامه دار خواهد بود.