به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در جریان تماس تلفنی با ملک سلمان بن عبد العزیز پادشاه عربستان حمایت کشورش را از اقدامات عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس اعلام کرد و گفت: این اقدام طبق درخواست عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری (مستعفی) یمن و با هدف حمایت از دولت "قانونی" آن انجام میگیرد.
وی در جریان این تماس با ادعای اینکه دیدگاه مشترک واشنگتن و ریاض در این است که تحقق ثبات دائم در یمن از طریق مذاکره و راهکار سیاسی است، تحقق این راهکار را از طریق برگزاری مذاکرات میان گروههای یمنی تحت نظارت سازمان ملل و طبق طرح کشورهای حوزه خلیج فارس دانست.
پیشتر عربستان از تشکیل ائتلاف منطقهای متشکل از کشورهای امارات، قطر، بحرین، کویت، مصر، مراکش، اردن و سودان خبر داد و هدف از آن را اجرای عملیات نظامی علیه حوثیها ذکر کرد.
همچنین، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در تماس تلفنی با ملک سلمان موافقت آلمان را با انجام عملیات نظامی "طوفان کوبنده" به رهبری عربستان اعلام کرد و گفت: برلین آماده ارائه تمامی حمایتهای لازم به عربستان است.
از زمان تجاوز عربستان به کشور یمن و بمباران نقاط مختلف این کشور، ده ها شهروند یمنی به خاک و خون کشیده شده اند.
گفتگوی تلفنی اوباما و مرکل با شاه عربستان/ مردم یمن را وادار به مذاکره کنید
رئیس جمهوری آمریکا و صدر اعظم آلمان در تماسهای تلفنی با پادشاه عربستان ضمن اعلام حمایت از اقدامات متجاوزانه ریاض علیه مردم یمن از آمادگی کامل خود برای ارائه کمکهای لازم به عربستان خبر دادند.
صاحبخبر -
∎