شناسهٔ خبر: 4277035 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

برپایی 30 خیمه معرفت در استان خوزستان و مناطق عملیاتی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان گفت: تاکنون بیش از دو میلیون مسافر، گردشگر و زائر راهیان نور به استان خوزستان سفر کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان گفت: تاکنون بیش از دو میلیون مسافر، گردشگر و زائر راهیان نور به استان خوزستان سفر کرده‌اند.

به گزارش ایسنا- منطقه خوزستان حجت‌الاسلام سیدمحمد طباطبایی با اعلام این خبر توضیح داد: استان خوزستان پس از استان خراسان رضوی بیشترین میزان گردشگر و مسافر نوروزی را داشته است. زیارت بقاع متبرکه و حرم امامزادگان در این استان در راستای طرح فرهنگی مذهبی «آرامش بهاری» که تا 15 فروردین 1394 نیز ادامه دارد بوده است.

طباطبایی با اشاره به حضور مسافران، گردشگران و کاروان‌های راهیان نور در بقاع متبرکه استان خوزستان بیان کرد: 30خیمه معرفت در بقاع شاخص خوزستان و سه منطقه عملیاتی به منظور پاسخگویی به سوالات شرعی و دینی زائران برپا شده است. برای این منظور 65 مبلغ اعزامی از حوزه علمیه قم و 22 مبلغ بومی خوزستان آماده پاسخگویی به سوالات زائران هستند.

به گزارش ایسنا، در استان خوزستان به عنوان یکی از دروازه‌های اصلی ورود تشیع به ایران 726 بقعه متبرکه و زیارتی وجود دارد که 12بقعه متبرکه از جمله حرم مطهر علی ابن مهزیار اهوازی (ع)، محمدبن موسی الکاظم معروف به سبزقبا (ع) و حرم مطهر دانیال نبی(ع) در شوش از مهمترین بقاع زیارتی خوزستان هستند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: