![ظریف ظریف](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/1/7/3065238_114.jpg)
ظریف افزود: کسانی که با اشتباهات استراتژیک و سیاستهای بلند پروازانه و خیالی خود، خسارات جبران ناپذیری ببار آوردهاند، بهتر است با اتخاذ سیاستهای مسوولانه از ظرفیتهای موجود جهت ایجاد آرامش و همگرایی درمنطقه استفاده نمایند.
وزیر خارجه کشورمان افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا با مشارکت تمامی برادران خود در منطقه، گفتگوی میان گروههای مختلف یمنی را جهت حفظ یکپارچگی و بازگشت ثبات و امنیت به آن کشور تسهیل نماید.
گفتنی است؛ «رجب طیب اردوغان» روز گذشته در مصاحبه با شبکه خبری فرانس 24، ضمن اعلام حمایت ترکیه از حمله عربستان به یمن، از نقش ایران در تحولات عراق و یمن انتقاد کرد.
رئیس جمهور ترکیه با متهم کردن ایران به تلاش برای تسلط بر منطقه خاورمیانه مدعی شد که تلاشهای تهران؛ آنکارا، عربستان و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را «به ستوه» آورده است.
انتهای پیام/