شناسهٔ خبر: 4266514 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

در دور نخست سفر های نوروزی

حدود 18میلیون گردشگر از اماکن تاریخی کشور دیدن کردند

ساری-ایرنا- مشاور عالی رییس ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور با بیان اینکه در دور نخست سفر های نوروزی 18میلیون نفر از گردشگران از اماکن تاریخی دیدن کردند، گفت: به دلیل سامانه هوای سرد ، توزیع سفر به سمت استانهای جنوب و جنوب شرقی کشور بوده است.

صاحب‌خبر -

علی باقر نعمتی روز جمعه در محل ستاد اجرایی خدمات سفر استان مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، روند سفر نوروزی هموطنان را مطلوب دانست و افزود: فضای مناسبی برای انجام سفر بین مردم بوجود آمده است.

وی تصریح کرد: امروزه سفرهای مردم به صورت آگاهانه از مقصد سفر انجام می شود و این نشانه بالا رفتن کیفیت سفر ها است.

نعمتی به اهمیت ارایه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران اشاره کرد و گفت: سفرهای نوروزی بخش هایی از اقتصاد کشور را نیز به صورت جدی رونق می بخشد.

دلاور بزرگ نیا مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران از اقامت چهار میلیون و 200هزار نفر شب در دور اول سفر نوروزی به استان خبر داد و گفت: اقامت 620 هزار نفر شب در روستاهای مازندران نیز یکی از ویژگی های سفر به این استان است.

وی تصریح کرد: به رغم اینکه در هفته اول تعطیلات نوروزی سامانه هوای سرد در ارتفاعات به صورت بارش برف و در دشت و جلگه بارندگی در مازندران داشته ایم، اما بر اساس آمار پلیس راه از چهار جاده پر تردد کشور ، سه محور هراز، کندوان و سوادکوه در استان مازندران بوده است.

بزرگ نیا علاقمندی گردشگران به مازندران را بر اساس آگاهی از جاذبه های طبیعی ، تاریخی و فرهنگی دانست و بیان داشت: 13کمیته ستاد اجرایی خدمات سفر استان تمامی خدمات مورد نیاز گردشگران را مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه آمار اقامت گردشگران در استان مازندران فقط بر اساس آمار اقامت تحت پوشش است، تصریح کرد: بسیاری از هموطنان که دارای ویلا های شخصی در استان هستند، به همراه خانواده و اطرافیان خود در استان اقامت دارند که در امار رسمی وجود ندارد.ک/3

6990/6097