شناسهٔ خبر: 42641600 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شاتا | لینک خبر

‍معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در سمنان اعلام کرد:

راه اندازی مجدد بیش از ۶۷۰ واحد صنعتی از ابتدای سال ۹۹/ دمیدن امید و رونق به صنعت کشور با اجرایی شدن اهداف برنامه تعمیق ساخت داخل

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از هدفگذاری احیای 1500 واحد صنعتی راکد کشور در سال 99 خبر داد و گفت: از این تعداد تاکنون بیش از ۶۷۰ واحد احیا و به چرخه تولید بازگشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شاتا، محسن صالحی‌نیا در حاشیه بازدید از گروه گیتی تامین صنعت استان سمنان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ۸۵۰ شهرک و نواحی صنعتی در کشور ایجاد شد که در این شهرک‌ها و نواحی ۴۶ هزار واحد صنعتی به بهره‌برداری رسیده است.

وی بیان کرد: ۲۱ درصد واحدهای صنعتی ایجاد شده غیرفعال و دچار رکود شده اند که تلاش می‌شود این واحدها به تدریج به چرخه تولید بازگردند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: از این تعداد، سهم استان سمنان احیا ۳۰ واحد صنعتی و تولیدی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان است.

صالحی‌نیا اعلام کرد: تاکنون، ۱۳ واحد صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان احیا شده و راه اندازی مجدد شده اند.

وی با اشاره به برخی مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی، تصریح کرد: حمایت از واحدهای صنعتی در راستای استمرار تولید با اعطای تسهیلات مناسب و تامین مواد اولیه از مهمترین برنامه‌های این وزارتخانه است و در سال 99 که با عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده این حمایت‌ها تقویت می‌شود.

صالحی‌نیا اضافه کرد: نیازمندی‌های واحدهای تولیدی و صنعتی کشور از جمله استان سمنان جمع بندی شده و در کار گروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به منظور رفع مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی گفت: واردات کالاهای مشابه ساخت داخل یکی از مشکلات اساسی واحدهای صنعتی کشور در سال‌های گذشته بود که امروز، این معضل با برنامه‌ریزی جامع وزارت صمت و در قالب برنامه تعمیق ساخت داخل کاهش یافته و این پیام خوبی برای فعالان حوزه صنعت و تجارت است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران یادآور شد: مدیریت واردات و توسعه صادرات و همچنین رفع کمبود نقدینگی با توجه به افزایش هزینه از برنامه‌های این وزارتخانه است، این مقوله رخ داده اما برای رسیدن به حد مطلوب نیازمند همکاری بانک‌ها و همراهی سیاست‌های کلان در ارتباط با بخش‌های مرتبط با تولید است.

نظر شما