شناسهٔ خبر: 42626359 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه نان قلقلی سوخاری با پیازچه

در این مطلب دستورالعمل تهیه نانی با طعم پیازچه سبک و ترد را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان قلقلی سوخاری با پیازچه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

نصف پیمانه آرد سفید (سبوس دار یا بدون سبوس)

نصف پیمانه آرد زرد ذرت

۱/۴ ق جوش شیرین

یک عدد تخم مرغ

نصف پیمانه شیر یا باترمیلک

۱/۴ پیمانه ساقه پیازچه خرد شده

فلفل خرد شده

نمک و فلفل

ادویه سوخاری یا کنتاکی

طرز تهیه:

ابتدا تمامی مواد خشک را مخلوط کرده و سپس فلفل و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و بعد در ظرف دیگر مواد‌تر را با هم مخلوط کنید و اکنون مواد‌تر را روی مواد خشک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

در ظرف گودی روغن مایع سرخ کردنی بریزید و از مواد به تدریج اسکوپ به اسکوپ داخل روغن بریزید و سرخ کنید. اندازه نان‌ها مانند یک شلیل است.

وقتی کاملا طلایی شدند آن‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید

نکته: در صورت تمایل میتوانید از مواد دیگری مانند فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده نگینی و سبزجات خشک و زیره و رازیانه و … نیز داخل آن بریزید. میتوانید از مقدار آرد یک تا ۲ قاشق کم کرده و به جای آن یک تا دو قاشق نشاسته ذرت (سفید) اضافه کنید، در اینصورت پفکی‌تر میشود. این نان‌ها را میتوان مانند دورچین‌ها با تمام خوراک‌های گوشتی و سبزیجات مورد استفاده قرار داد. بهتر است تا سرد نشده سرو شوند.

بیماران سلیاک میتوانند با آرد سیب زمینی و نشاسته برنج یا سیب زمینی و آرد‌ها و مکمل‌های آردی که فاقد گلوتن هستند آن را تهیه کنند.

منبع: کی آشپزه