امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان قلقلی سوخاری با پیازچه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نصف پیمانه آرد سفید (سبوس دار یا بدون سبوس)
نصف پیمانه آرد زرد ذرت
۱/۴ ق جوش شیرین
یک عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شیر یا باترمیلک
۱/۴ پیمانه ساقه پیازچه خرد شده
فلفل خرد شده
نمک و فلفل
ادویه سوخاری یا کنتاکی
طرز تهیه:
ابتدا تمامی مواد خشک را مخلوط کرده و سپس فلفل و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و بعد در ظرف دیگر موادتر را با هم مخلوط کنید و اکنون موادتر را روی مواد خشک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
در ظرف گودی روغن مایع سرخ کردنی بریزید و از مواد به تدریج اسکوپ به اسکوپ داخل روغن بریزید و سرخ کنید. اندازه نانها مانند یک شلیل است.
وقتی کاملا طلایی شدند آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید
نکته: در صورت تمایل میتوانید از مواد دیگری مانند فلفل دلمهای رنگی خرد شده نگینی و سبزجات خشک و زیره و رازیانه و … نیز داخل آن بریزید. میتوانید از مقدار آرد یک تا ۲ قاشق کم کرده و به جای آن یک تا دو قاشق نشاسته ذرت (سفید) اضافه کنید، در اینصورت پفکیتر میشود. این نانها را میتوان مانند دورچینها با تمام خوراکهای گوشتی و سبزیجات مورد استفاده قرار داد. بهتر است تا سرد نشده سرو شوند.
بیماران سلیاک میتوانند با آرد سیب زمینی و نشاسته برنج یا سیب زمینی و آردها و مکملهای آردی که فاقد گلوتن هستند آن را تهیه کنند.
منبع: کی آشپزه
∎