شناسهٔ خبر: 4262438 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بارش باران در همدان ادامه داد

همدان-ایرنا-رییس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان همدان گفت: بارش باران تا شامگاه شنبه هفته آینده در همدان ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

نادر پیرتاج روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت بارش ها در ارتفاعات و نواحی کوهستانی استان به صورت ریزش برف پیش بینی می شود.

وی دمای کنونی هوا در همدان را پنج درجه سانتیگراد بالای صفر عنوان پیش بینی کرد:بیشینه هوا در 24 ساعت آینده 12 درجه و کمینه آن یک درجه سانتیگراد بالای صفر باشد.

در سال گذشته سطح بارش ها در استان 118 میلیمتر بوده که نسبت به سال 92 ، 54 درصد کاهش داشته است و بیشترین آمار بارندگی در سال گذشته مربوط به شهرستان نهاوند با ارتفاع 251 میلیمتر گزارش شده است.

آب و هوای استان همدان در نتیجه وجود کوه های مرتفع، رودخانه ها و پستی بلندی های زیاد، به شدت متغیر است زمستان های این استان سرد، پربرف و باران و در تابستان ها دما معتدل است.

7530/1181

∎​