به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرگرد احسان بهمنی سرپرست پلیس فتا استان هرمزگان گفت: شاکیه به پلیس فتا استان هرمزگان مراجعه و ضمن ارائه مرجوعه قضایی اظهار داشت: شخصی مزاحم با نصب بدافزار به اطلاعات گوشی من دسترسی پیدا کرده و همچنین با فعال سازی دوربین موبایل، اقدام به تهیه فیلم از حریم خصوصی من کرده است.
وی گفت: با تحقیقات و بررسی های اطلاعاتی مشخص شد شاکیه از چت ها و عکس های تبادل شده شوهرش با شخصی مونث تصویربرداری و به گوشی خودش منتقل می کند،پس از مدتی این مستندات در گوشی وی پاک می شود،خانم مذکور از شوهرخواهرش برای ریکاوری تصاویر پاک شده کمک می خواهد.
بهمنی افزود: داماد خانواده به واسطه یکی از دوستان شاغل در فروشگاه خدمات موبایل این اطلاعات را بازیابی می کند، لیکن شخص مذکور به صورت پنهانی اقدام به نصب بدافزار در گوشی شاکیه می کند و پس از مدتی به صورت ناشناس از طریق تلگرام با ارسال فیلم های گرفته شده با دوربین گوشی خانم مذکور، اقدام به مزاحمت های سایبری برای شاکیه می کند.
سرپرست پلیس فتا استان هرمزگان گفت: سرانجام پس از اتمام تحقیقات و جمع آوری ادله دیجیتال، با هماهنگی های قضایی متهم دستگیر شد و در اظهارات شفاهی با تناقضگویی و داستان پردازی سعی در کتمان حقیقت داشت که پس از مشاهده ادله دیجیتال به اقدامات مجرمانه خود اعتراف کرد، بنابراین پرونده با گزارش نهایی در معیت متهم به دادسرا ارجاع شد.
وی گفت: متأسفانه در کنار چالش های سهمگین اجتماعی مانند کاهش ازدواج جوانان و افزایش طلاق ها، موضوع فراگیری طلاق های عاطفی در نسل جوان ما و شکل گیری ارتباطات عاطفی نامشروع بسترساز جرائم بسیاری شده است. عوامل برجسته ای از جمله مشکلات اقتصادی و بیکاری،زندگی غریزی و شبکه های اجتماعی مجازی، نواقص موجود در سیستم آموزشی کشور و کاهش چشمگیر اعتقادات معنوی در به وقوع پیوستن این معضلات اجتماعی نقش جدی و اثرگذار دارد،بر همین اساس دولت و همچنین مراکز اجتماعی،آموزشی و مذهبی کشور به رویکردی تازه و عقلانی با برنامه ای منسجم و هوشمندانه برای مقابله با تهدیدات و آسیب های مطروحه نیاز دارند.
این مقام انتظامی گفت: مطلوب است شهروندان به صورت مستمر برای مشاهده محتوای آموزشی،مطالعه اخبار جرائم سایبری، مصونیت از شگردهای مجرمانه و گزارش جرائم سایبری به وب سایت www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.
نظر شما