به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، علی باقری با اشاره به فضاسازیهای غرب علیه دستگاه قضایی کشورمان اظهار داشت: کشورهای اروپایی که سابقه طولانی در حمایت و پشتیبانی از دیکتاتورها، فروش سلاحهای کشتارجمعی به صدام دیکتاتور و تحریم غذا و داروی مورد نیاز مردم عادی دارند، نمیتوانند حتی ژست دفاع از حقوق بشر را بگیرند.
وی افزود: کشورهای اروپایی سرسپرده به رژیم زورگوی آمریکا که با اعمال تحریمهای ظالمانه، ملت ایران را به خاطر پایداری و صیانت از حقوق خود به طور دسته جمعی و بدون تبعیض مجازات میکند و حتی اجازه دسترسی به دارو هم به آنها نمیدهد، نمیتوانند مدعی حقوق بشر باشند.
باقری به طرح این پرسش از غربیها که به اجرای احکام قضایی پس از طی فرایند دادرسی عادلانه در کشورمان معترض هستند پرداخت که قتل دسته جمعی دهها کودک، زن و مرد بیگناه در فلسطین و یمن به وسیله سلاحهای فرانسوی، آلمانی، انگلیسی و سوئدی بر اساس چه فرایند دادرسی صورت گرفته و حکم قتل انسانهای بی گناه را کدام دستگاه قضایی صادر کرده است؟
دستگاه قضایی موظف به دفاع از استقلال ملی است
معاون امور بینالملل قوه قضاییه با بیان این که ملت ایران به هیچ کس اجازه دخالت در امور داخلی خود را نمیدهد، افزود: ملت ایران در طول چهار دهه گذشته بهای سنگینی برای صیانت از استقلال و استقرار حکومت مبتنی بر مردم سالاری اسلامی پرداخته و امروز نیز شجاعانه و قاطعانه در مقابل دخالت بیگانگان خواهد ایستاد.
باقری همچنین خاطر نشان کرد: دستگاههای مسئول در جمهوری اسلامی از جمله قوه قضاییه خود را موظف میدانند تا از کیان استقلال ملی دفاع کنند و اجازه ندهند بیگانه در امور داخلی کشورمان دخالت کند.
وی تصریح کرد: از کسانی که دستشان تا مرفق به خون ملت ایران آغشته است و مسئول ترور ۱۷ هزار شهروند بی گناه ایرانی هستند، همین انتظار میرود که در پایتخت کشورهای اروپایی فریاد بزنند «قاتل راهت ادامه دارد»، ولی تعجب افکارعمومی این است که چرا اروپاییها اجازه میدهند تا تروریستها تحت پوشش حقوق بشر آزادانه فعالیت و از قتل و کشتار حمایت کنند!
هشدار به برخی سفرا؛ ادب دیپلماتیک را رعایت کنید و بلندگوی اپوزیسیون نشوید
معاون امور بینالملل قوه قضاییه با بیان این که فشارهای خارجی نه تیغ تیز عدالت دستگاه قضایی را کُند میکند و نه چتر گسترده رحمت و رأفت اسلامی قوه قضاییه را کوچک میکند، از سفرای برخی کشورهای غربی در تهران خواست که اگر از انصاف، حق و عدل بویی نبردهاند، لااقل ادب دیپلماتیک را رعایت کرده و مانند یک گروه اپوزیسیون بلندگوی دروغ پراکنی نشوند.
نظر شما