شناسهٔ خبر: 4259931 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان:

اقدامات نظامی علیه یمن مغایر با مسولیت‌های بین المللی است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان حملات هوایی بامداد امروز به کشور یمن که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از مردم بی گناه یمن شد را محکوم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، مرضیه افخم ضمن محکوم کردن حملات هوائی بامداد امروز به کشور یمن که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از مردم بی‌گناه یمن گردید این اقدام را گامی خطرناک و مغایر با مسولیت‌های بین المللی در احترام به حاکمیت ملی کشور‌ها دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: توسل به اقدامات نظامی علیه یمن که درگیر بحران داخلی و مقابله با تروریسم می‌باشد موجب پیچیده‌تر شدن اوضاع و گسترش دامنه بحران و از دست رفتن فرصت‌ها برای حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات داخلی یمن خواهد شد.

افخم با تاکید بر لزوم تحقق توافقات ملی صورت گرفته میان احزاب و گروه‌های یمنی در اولین زمان، خواستار توقف فوری حملات هوائی و همه اقدامات جنگی علیه کشور و مردم یمن شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز نگرانی نسبت به گسترش افراطی‌گری و تقویت تروریسم خاطر نشان ساخت این تجاوز نتیجه‌ای جز گسترش تروریسم و افراطی‌گری نخواهد داشت و نا‌امنی را به کل منطقه تسری خواهد داد.