شناسهٔ خبر: 42579480 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

پوشش جاده‌های کشور با 17 هزار نیروی اورژانس

معاون آموزش همگانی سازمان اورژانس کشور گفت: اورژانس در حال حاضر بیش از ۳ هزار پایگاه شهری و جاده‌ای و بیش از ۱۷ هزار پرسنل عملیاتی دارد که توانسته‌اند تمام کشور را تحت پوشش قرار دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سید پژمان آقازاده، معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتباربخشی سازمان اورژانس کشور در ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران، اظهار کرد: معاونت آموزش یکی از معاونت‌های اورژانس است که بحث‌های فرهنگی و آموزشی را چه برای پرسنل عملیاتی ۱۱۵ و هم برای افزایش اطلاعات عمومی افراد جامعه را به عهده دارد.

وی افزود: اورژانس در حال حاضر بیش از ۳ هزار پایگاه شهری و جاده‌ای و بیش از ۱۷ هزار پرسنل عملیاتی دارد که توانسته‌اند تمام کشور را تحت پوشش قرار بدهند.

آقازاده ادامه داد: ما در ۵ حوزه فعالیت می‌کنیم، اولین حوزه فعالیتی ما در این معاونت بحث آموزش تخصصی است. این آموزش مسئولیت توان علمی و عملیاتی نیروهای عملیاتی را برعهده دارد؛ بحث آموزش مجازی به دلیل شیوع کرونا فراگیرتر شد و پرسنل می‌توانند از راه دور آموزش‌های لازم را ببینند و امتحانات را هم بدهند.

معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتباربخشی اورژانس گفت: حوزه دوم ما بحث آموزش همگانی است، اورژانس به عنوان یکی از سازمان‌هایی که بخشی از آموزش همگانی را برعهده دارد، به این وظیفه خود عمل می‌کند و ما در این معاونت با کمک رسانه‌ها و دیگر نهادها و همچنین حضور در بین مردم این کار را انجام می‌دهیم.

وی گفت: حوزه دیگر فعالیت ما دعوت خیرین و داوطلبان به کمک به اورژانس است که تا به الان توانسته‌ایم با کمک خیرین ۱۰۰ پایگاه اورژانس جاده‌ای را بسازیم و تجهیزات خود را تکمیل کنیم.

آقازاده خاطرنشان کرد:حوزه بعدی پژوهش است، بنا داریم کارهای علمی و عملیاتی خود را بر مبنای پژوهش قرار دهیم و از طرح‌های پژوهشی مرتبط هم استقبال می‌کنیم.

معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتباربخشی اورژانس گفت: آخرین حوزه ما اعتباریابی است، ما در این حوزه مقایسه می‌کنیم که با استانداردها چقدر فاصله داریم و مشکلات و اشکالات کار خود را پیدا می‌کنیم.

معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتبار بخشی در خصوص آموزش رانندگان آمبولانس و خلبانان بالگرد های اورژانس گفت: ما در آمبولانس های اورژانس راننده نداریم، در واقع تمام افرادی که داخل یک آمبولانس فعالیت میکنند و وارد چرخه عملیات می شوند تکنسین هستند. 

وی ادامه داد: خلبانان صرفا به کار تخصصی خود که هدایت بالگرد هست فعالیت دارند و تا کنون برنامه ای برای آموزش این عزیزان اجرایی نشده است. این افراد به صورت تجربی در جریان کار ما قرار گرفتند. 

وی افزود: برنامه های همگانی حتی برای آموزش پلیس، و رانندگان داریم. همانطور که میدانیم اولین کسی که در صحنه تصادف به محل می رسد راننده خودرو بعدی است. این اقدامات را برای مهمانداران هواپیما، مهمانداران قطار و.. نیز داریم که هنوز در تعداد بالا به مرحله اجرا نرسیده است. 
انتهای پیام/