محمد فلاحی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مریوان اظهار داشت: در گذر از روستاهای محلی آنچه که توجه مهمانان نوروزی را به خود جلب میکند بوی عطر نان تازه است که به مشام میرسد و زینتبخش سفره روستائیان است.
فلاحی افزود: نان ساجی، کلانه و کلوچههای محلی از جمله نانهای محلی منطقه مریوان است که امروزه در روستاهای اطراف این شهرستان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد و پخت آنها همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به ایجاد غرفههای پخش مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز بیان کرد: به منظور در دسترس بودن و استفاده مهمانان نوروزی از نانهای محلی مریوان، چند غرفه به صورت سیار در شهرستان مریوان ایجاد شده است.
فرماندار مریوان ادامه داد: همواره و طبق روال گذشته روستانشینان مراسمات خاص خود را در ایام نوروز دارند که پخت نانهای محلی و سنتی و مزینکردن سفرههای عید با این نوع نانهای محلی یکی از برنامههای ایام نوروز در مریوان است.
فلاحی با عنوان اینکه ایجاد غرفههای پخت نانهای محلی و سنتی میتواند زمینهای برای جذب گردشگران به این شهرستان باشد، افزود: شناساندن فرهنگ و آداب و رسوم این منطقه یکی از اقداماتی است که به جذب گردشگر کمک خواهد کرد.
وی بیان کرد: شهرستان مریوان یکی از مناطق بکر استان کردستان است که تاکنون توانسته است نگاههای بسیاری از مردم طبیعتدوست کشور و حتی خارج از کشور را به خود جلب نماید.
انتهای پیام/79017/س20/ژ1001
∎