صاحبخبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/01/05
00:40:05.03
در پی دیدار وزیر دفاع عراق با جانشین فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا بغداد به زودی در خواست کمک از ائتلاف بین المللی ضد داعش برای حمله به تکریت را ارائه خواهد کرد.
شبکه تلویزیونی العربیه به نقل از منابع دیپلماتیک در ائتلاف بین المللی ضد داعش گزارش داد: بغداد به زودی خواستار مشارکت جنگنده های ائتلاف بین المللی برای حمله به مواضع داعش در تکریت خواهد بود.
این در حالی است که خالد العبیدی، وزیر دفاع عراق مذاکراتی با ژنرال مارک فوکس، جانشین فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا انجام داده است.
العربیه در ادامه به نقل از منابع نظامی در ائتلاف ضد داعش گفت: واشنگتن از روز شنبه گذشته و به درخواست دولت عراق حمایت های خود را برای باز پس گیری تکریت آغاز کرده است. آمریکا در این زمینه هواپیماهای شناسایی خود را بر فراز شهر تکریت به پرواز در آورده است.
جاسم محسن، گزارشگر العربیه در این باره گفت: درگیری نیروهای عراقی علیه تروریست های تکفیری در شمال تکریت وارد هفته سوم خود شده و نتیجه ای تا کنون به دست نیامده است.
گزارشگر العربیه افزود: فرماندهان عراقی معتقدند، استقرار تروریست های داعش در کاخ های ریاست جمهوری در تکریت و کار گذاشتن تله های انفجاری علت عدم پیشرفت نیروهای عراق و هم پیمانان آنها در تکریت می باشد.
جاسم محسن در ادامه به نقل از منابع دیپلماتیک خبرگزاری رویترز گفت: دولت عراق قصد دارد از ائتلاف آمریکایی برای حمله به مواضع داعش در شمال تکریت و باز پس گیری کامل آن استفاده کند.
گزارشگر المنار همچنین به نقل از منابع امنیتی و عشایر موصل گفت: جنگنده های ائتلاف آمریکایی مواضع داعش را در مناطق تل الشعیر و سلطان عبد الله را در محور مخمور بمباران کردند و انبار اسلحه و تجهیزات آنها را نابود کردند. در این حملات شماری از عناصر تروریستی که در جنوب موصل تجمع کرده بودند به هلاکت رسیدند.
جاسم محسن افزود: نیروهای کرد پیشمرگ و بسیج مردمی و نیروهای ارتش عراق مناطق شمال و غرب و شرق موصل را به طور کامل محاصره کردند.
گزارشگر العربیه درباره تحولات استان الانبار عراق گفت: نیروهای عراقی و بسیج مردمی پس از باز پس گیری بیشتر مناطق کرمه موفق شدند به آستانه شهر فلوجه راه یابند. این در حالی است که نیروهای مردمی عامریه فلوجه خود را برای یاری رساندن به رزمندگان عراقی در منطقه حبانیه و پیشروی به سمت فلوجه آماده می کنند.
وی گفت: نیروهای عشایر نیز در باز پس گیری خیابان های نزدیک به ساختمان های دولتی در مرکز الرمادی موفقیت هایی به دست آوردند.
00:42:26.17
∎