عبدالرضا مصری نماینده مجلس گفت: در دو مجلس گذشته و مجلس فعلی کمیسیون ویژه رفع موانع تولید در مجلس تشکیل شده که فقط به مسائل بخش تولید می پردازد. کمیسیون رفع موانع تولید از موفق ترین کمیسیون های مجلس بوده است و در این کمیسیون قوانین راهگشای تولید به تصویب رسید که مجلس نیز انها را تایید کرد.
عضو کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس افزود: محور وظایف کمیسیون ویژه رفع موانع تولید است.
او افزود: نخستین جلسه این کمیسیون سه شنبه(پس فردا) تشکیل می شود.
آقای مصری افزود: مشکل تولید ما اکنون قانون هوای پاک نیست بلکه با رعایت مسائل تولیدی می توان جلوی تولید خودروهای الوده کننده هوا را گرفت و می توان دستگاه ها را ملزم به رفع موانع کرد.
او گفت: سرمایه نیروی انسانی مواد اولیه انرژی رقبا واردات قاچاق و غیره عوامل موثر در تولید هستند بنابراین در صورت همراهی نکردن هریک از این عوامل تولید به مشکل می خورد.
او افزود: در کسب و کار در سال 2019 از بین 190 کشور های دنیا رتبه 128 را بدست آوردیم که بدترین رتبه بین کشورها بود بنابراین برای رفع موانع تولید باید دستگاه های اجرایی قوانین مزاحم را بردارند.
عضو کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس افزود: در دوره مجلس گذشته(دهم) بیش از 2 هزار قانون دست و پاگیر حذف شد در حالی که دولت به دنبال تفکیک وزارت صنعت بود.
زرندی معاون وزیر صمت گفت: هدف استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای جهش تولید است.
او گفت: سیستم بانکی توان خدمت به صنعت را ندارد، حضور شرکت ها در بورس شفافیت می خواهد که در این راستا حمایت های لازم انجام شد و اکنون 250 شرکت برای ورود به بورس اعلام آمادگی کرده اند.
آقای زرندی افزود: برای رفع موانع تولید لازم است همه دستگاه ها تغییر رویه دهند. در حوزه استراتژی و سیاست های صنعتی تمرکز بر صنایع پیشران بوده و اولویت های صنعت با ارزش افزوده بالا مشخص شده اند.
او افزود: برای رفع موانع تولید باید قانون ها را کم کرد، فرایند تخصیص ارز نیز باید تسهیل شود و نگاه حمایت از کالای ایرانی، نهضت ساخت داخل نیز به افزایش تولید و رفع موانع تولید کمک می کند. تصویب آیین نامه برچسب ساخت داخل از سوی دولت نیز فضا را برای تولید بیشتر فراهم می کند.
داود نودهفراهانی با بیان اینکه: در جنگ اقتصادی، هدف(دشمن) اقتصاد مولد است افزود: 30درصد از منابع بانک مرکزی برای صنعت اختصاص یافته است.