محمدصادق اسلامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در اجرای طرح سلامت نوروزی در گیلان، 26 هزار و 554 مورد بازدید از اماکن عمومی ، رستوران های بین راهی، مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و آشامیدنی انجام گرفته است.
وی اظهار داشت: از این تعداد بازدید، یکصد و 86 مرکز عرضه مواد خوراکی و آشامیدنی به دادگاه معرفی و 22 مورد نیز تعطیل شده است.
کارشناس مسوول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیان داشت: در اجرای طرح سلامت نوروزی، چهار هزار و 772 کارت معاینه پزشکی نیز صادر شده است.
وی خاطرنشان کرد: 440 مورد نمونه برداری (آزمایش) از مواد غذایی سنتی ، 337 مورد از مواد غذایی صنعتی و 828 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی از جمله دیگر اقدامات در اجرای این طرح است.
طرح بسیج سلامت نوروزی با هدف حفظ سلامت شهروندان و مسافران ، تامین و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه و نظارت و رعایت بهداشت آب و پیشگیری از بروز اپیدمی منتقله از اول اسفندماه سال گذشته همزمان با سراسر کشور، در استان گیلان آغاز شد و تا 15 فروردین ماه امسال ادامه دارد.
در اجرای این طرح بازرسان بهداشت محیط از ساعت هشت تا 20 با لباس فرم و خودروهای ویژه، بر اماکن تهیه ، توزیع و نگهداری مواد غذایی هتل ها و مسافرخانه ها نظارت می کنند. ک/3
7286 / 2007
در اجرای طرح سلامت نوروزی؛
هشت هزار و 983 کیلوگرم موادغذایی فاسد در گیلان معدوم شد
رشت - ایرنا - کارشناس مسوول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از کشف و معدوم سازی هشت هزار و 983 کیلوگرم مواد غذایی در استان از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی تاکنون خبر داد.
صاحبخبر -