شناسهٔ خبر: 42323821 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

پرواز هواپیمای اسرائیلی به امارات دردناک است

نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در سخنانی اعلام کرد: برای ما بسیار دردناک است که می‌بینیم یک هواپیمای اسرائیلی در امارات فرود می‌آید.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری مهر: نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در سخنانی اعلام کرد: برای ما بسیار دردناک است که می‌بینیم یک هواپیمای اسرائیلی در امارات فرود می آید.

«محمد اشتیه» نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین به اولین پرواز مستقیم از «تل آویو» به «ابوظبی» واکنش نشان داد.

وی در این خصوص گفت: پرواز مستقیم از تل آویو به ابوظبی عادی سازی روابط میان دو طرف را تقویت کرد.

این مقام تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: برای ما بسیار دردناک است که می بینیم یک هواپیمای اسرائیلی در امارات فرود می آید.

اشتیه همچنین ضمن انتقاد مجدد از امارات به دلیل امضای توافق سازش با رژیم صهیونیستی، اعلام کرد: این اقدام ابوظبی به معنای نادیده گرفتن حقوق فلسطینیان است.

این سخنان در حالی است که در ادامه روند عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی اولین پرواز مستقیم از «تل آویو» به «ابوظبی» امروز دوشنبه انجام شد.