شناسهٔ خبر: 4231820 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مسئول ستاد اسکان مسافران نوروزی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان میزبان 1000 مسافر دانشگاهی است

مسئول ستاد اسکان مسافران نوروزی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان گفت: بیش از یک هزار نفر از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در ایام تعطیلات نوروزی میهمان این واحد دانشگاهی هستند.

صاحب‌خبر -

مسعود رضا فیاضی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل سازمان مرکزی و تاکید مسئولان سازمان مرکزی در زمینه تأمین شرایط و امکانات رفاهی لازم جهت اسکان همکاران اداری و اعضای هیئت علمی مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در ایام تعطیلات نوروزی، ستاد استقبال از میهمانان نوروزی در واحد زنجان تشکیل شد.

وی خاطرنشان کرد: از زمان تشکیل ستاد درخواست‌های ثبت نام از متقاضیان اسکان از واحد ها و مراکز و سازمان مرکزی تا پایان اسفند بیش از یک هزار نفر درخواست اقامت در واحد زنجان داشته‌اند و با توجه به ظرفیت‌های واحد زنجان برای اسکان و اقامت با این تعداد موافقت شده است.

وی ادامه داد: با توجه به تمهیدات اندیشیده شده علاوه بر امکان اقامت میهمانان در خوابگاه حضرت معصومه (س) و با توجه به افزایش تعداد میهمانان در سال جاری امکان اقامت و اسکان در مجموعه استاد سرای واحد زنجان نیز میسر  شد.

مسئول ستاد اسکان میهمانان نوروزی واحد زنجان گفت : خوابگاه حضرت معصومه (س) از مجموعه‌‌های اقامتی مجهز و مطلوب استان زنجان و واحد‌های دانشگاهی کشور است که دارای امکانات رفاهی و اقامتی مناسب است.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با جمعیتی بیش از 55 هزار دانشجو و فارغ التحصیل بزرگترین مجموعه آموزش عالی استان زنجان است.

انتهای پیام/73005/ذ20/ژ1001

برچسب‌ها: