حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همزمان با آغاز نوروز و سال نو، اجرای طرح آرامش بهاری در سوگ یاس نبوی در 144 بقعه متبرکه و حسینیه خراسان رضوی آغاز شده است.
وی بیان کرد: این طرح به منظور ارائه خدمات فرهنگی و رفاهی به زائران بارگاه منور علی بن موسی الرضا(ع) نوروز هر سال در خراسان رضوی برگزار می شود.
او گفت: از کل 144 بقعه و حسینیه زیر پوشش طرح آرامش بهاری در سوگ یاس نبوی خراسان رضوی 42 بقعه ظرفیت اسکان روزانه شش هزار و 855 زائر مسافر را دارند.
حجت الاسلام گنابادی نژاد گفت: تنها دیشب 480 زائر در حسینیه ها و بقاع متبرکه مشهد و دو هزار و 135 زائر در سایر بقاع متبرکه خراسان رضوی اسکان یافتند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی افزود: برای پنجمین سال متوالی ویژه برنامه فرهنگی آرامش بهاری با هدف میزبانی و ارائه خدمات فرهنگی به زائران بقاع متبرکه و امامزادگان همزمان با سراسر کشور در خراسان رضوی به اجرا درآمده است.
وی گفت: امسال با توجه به تقارن ایام نوروز با ایام سالگرد شهادت حضرت زهرا(س) طرح آرامش بهاری رنگ و بوی متفاوتی گرفت و نام آن به طرح آرامش بهاری در سوگ یاس نبوی تغییر یافت.
او با اشاره به برنامه های طرح آرامش بهاری در سوگ یاس نبوی افزود: ویژه برنامه سوگواری شهادت حضرت فاطمه(س) با عنوان خیمه معرفت، برپایی نمایشگاه عرضه محصولات فرهنگی، ویژه برنامه تحویل سال، سخنرانی و مرثیه سرایی از جمله برنامه های این طرح است.
گنابادی نژاد افزود: نمایشگاه عرضه محصولات فرهنگی در 16 بقعه، برنامه خیمه معرفت در 30 بقعه و ویژه برنامه تحویل سال در 54 بقعه متبرکه خراسان رضوی برگزار می شود و 161 روحانی در اجرای برنامه ها مشارکت دارند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: اجرای طرح آرامش بهاری در سوگ یاس نبوی تا 15 فروردین ماه ادامه دارد.
در طرح آرامش بهاری فاطمی خراسان رضوی در نوروز سال گذشته طی 15 روز تعطیلات نوروزی دو میلیون و 992 هزار و هشت زائر و مسافر داخلی و خارجی از 256 بقعه متبرکه این استان دیدن کردند.
257 بقعه متبرکه و 15 هزار موقوفه در خراسان رضوی وجود دارد.
7489/1858
اسکان 10 هزار مسافر در حسینیه ها و بقاع متبرکه خراسان رضوی
مشهد - ایرنا - مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: از ابتدای اجرای 'طرح آرامش بهاری در سوگ یاس نبوی' تاکنون 10 هزار و 302 زائر در حسینیه ها و بقاع متبرکه سطح این استان اسکان یافته اند.
صاحبخبر -