به گزارش پانا، علی کرمپور افزود: تاکنون ( اول فروردین 1394) تعداد 845 خانوار فرهنگی و 13 خانوار غیرفرهنگی جمعا 858 خانوار در ستادهای استان اسکان یافته اند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: روز دوم ستاد اسکان، چهار هزار و 182تفر شامل 20هزار و 910 نفر، جمعا 62 هزار و 730 نفر روز پذیرش شده اند.
وی گفت: برای امسال382 آموزشگاه در قالب سه هزار و 50 کلاس در سطح استان اختصاص یافته که فعالیت خود را پیش از موعد تعطیلات و از روز 26اسفندماه رسما آغاز کردند.
کرمپور با اشاره به برنامه وزارت آموزش و پرورش در زمینه ارائه خدمات رفاهی مناسب به فرهنگیان، خدمات رسانی بهتر و گسترده تر و اولویت تکریم همکاران فرهنگی و خانواده معظم آنها را جهت گیری برنامه ها ی امسال عنوان کرد.
کرمپور خبر داد
پذیرش 12 هزار و 870 نفر روز فرهنگی در ستاد اسکان استان هرمزگان
خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان ، از پذیرش 10 هزار و 870 نفر روز فرهنگی در ستاد اسکان استان خبر داد.
صاحبخبر -