شناسهٔ خبر: 4221855 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در ورودی اندیمشک رخ داد

کشته شدن 2 مسافر نوروزی بر اثر تصادف در اندیمشک

رئیس جمعیت هلال احمر اندیمشک گفت: بر اثر برخورد دو دستگاه خودرو در ورودی شمالی اندیمشک دو تن از مسافران نوروزی جان خود را از دست دادند.

صاحب‌خبر -

علی قلاوند لحظاتی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اندیمشک اظهار داشت: بر اثر برخورد یک دستگاه خودرو سواری پژو با یک دستگاه خودرو باری نیسان راننده هر دو خودرو در دم جان باختند.

وی افزود: در این حادثه که در 10 کیلومتری ورودی شمالی اندیمشک روی داد خودرو نیسان دچار آتش‌سوزی شد.

رئیس جمعیت هلال احمر اندیمشک اضافه کرد:  همچنین در این تصادف سه سرنشین دیگر خودرو پژو مجروح شدند که به بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک انتقال پیدا کردند.

قلاوند متذکر شد: سرنشینان خودرو پژو از مسافران نوروزی هستند و از تهران به سمت خوزستان در حرکت بودند که در پل روبه‌روی پادگان دوکوهه و جاده قدیم اندیمشک ـ پل زال با خودرو نیسان تصادف کردند.

وی خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس راه علت تصادف را سبقت غیرمجاز خودرو باری نیسان اعلام کردند.

وی در پایان افزود: متاسفانه عدم رعایت سرعت مجاز و سبقت غیرمجاز از سوی رانندگان در کنار عدم تردد از آزادراه پل زال ـ اندیمشک به عنوان مسیری مطمئن و ایمن باعث بروز این گونه تصادفات ناگوار در این مسیر شده است.

انتهای پیام/72020/ی10/پو3002