شناسهٔ خبر: 4220392 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سرپرست معاونت هماهنگی امور زائران استانداری قم مطرح کرد

به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های قم برای اسکان مسافران نوروزی

سرپرست معاونت هماهنگی امور زائران استانداری قم گفت: تمام دستگاه‌های دولتی استان قم بسیج شده‌اند و از تمام ظرفیت‌های پیش بینی شده استان برای اسکان مسافران نوروزی استفاده خواهیم کرد تا هیچ زائری با مشکل مواجه نشود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از ستاد خبری تسهیلات زائران استان قم، یونس عالی‌پور در جلسه هماهنگی کمیته‌های ستاد تسهیلات زائران استان با بیان اینکه روز گذشته شاهد حجم بسیار زیاد مسافرانی بودیم که قصد داشتند برای لحظات تحویل سال در قم باشند، اظهار کرد: در این راستا تمام اعضای ستاد به صورت شبانه‌روزی تلاش کردند تا این زائران و مسافران عزیز با هیچ مشکلی مواجه نشوند.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین دغدغه‌های مسئولان استان قم اسکان مسافران و زائران نوروزی است، افزود: شب گذشته تمام دستگاه‌ها بسیج شدند تا هیچ مشکلی از بابت اسکان برای مسافران پیش نیاید و در این راستا از تمام ظرفیت پیش‌بینی شده استان قم استفاده کردیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور زائران استانداری قم با اشاره به حجم بالای مسافران که هر ساله در ایام تعطیلات وارد قم می‌شوند، گفت: این امر می‌طلبد تا مسئولان دولت نگاه ویژه‌ای به قم داشته باشند و حمایت کنند تا بتوانیم خدمات مناسبی به زائران و مسافران ارائه کنیم.

وی ادامه داد: امیدواریم مسئولان دولت کمک کنند تا ما بتوانیم کمپینگ‌های خود را افزایش داده و خدمات‌رسانی به مسافران را به بهترین نحو انجام دهیم.

انتهای پیام/2258/غ/ض1002

برچسب‌ها: