شناسهٔ خبر: 4218956 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

ممنوع‌الخروجي کی‌روش به خاطر امور مالي

تلاش کفاشیان برای حل مشکل کی‌روش

گروه ورزشي: سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران نتوانست از کشور خارج شود.

صاحب‌خبر -
به گزارش ایسنا، پس از آن که تیم ملی فوتبال ایران قصد داشت برای اردوی تدارکاتی به کشور سوئد و اتریش برود و دیدارهای تدارکاتی را با تیم های ملی شیلی و سوئد به انجام برساند کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در فرودگاه امام خمینی تهران ماندگار شد و نتوانست همراه تیم ملی به اردوی سوئد برود.

کی روش که قصد خروج از کشور را داشت متوجه شد که ممنوع الخروج شده است او که از این موضوع بسیار برآشفته شده بود و با عصبانیت به تهران بازگشت. کی روش پس از ممنوع الخروجی گفت که در زمان دبیر کلی نبی هیچ گاه چنین اتفاقاتی رخ نمی داده است! در طی روزهای توافق شده بود کی روش پس از برگزاری اردوی تدارکاتی در سوئد و اتریش از مربی‌گیری تیم ملی کناره گیری کند اما در شرایطی که طبق قرارداد کی‌روش، مالیات قرارداد او به عهده فدراسیون است، سرمربی پرتغالی ممنوع الخروج شده است.

این تصمیم در حالی گرفته شده که کی‌روش عنوان کرده بود برای تسویه حساب و خداحافظی به ایران بازخواهد گشت و این مطلب را علنا در برنامه تلویزیونی نوروزی نیز عنوان کرده بود. به هر حال سرمربی پرتغالی که به اندازه کافی از جدایی از نیمکت تیم ملی ناراحت بود، به شدت عصبانی و شاید پشیمان شده که عنوان کرده بدون دریافت خسارت از ایران جدا خواهد شد!

تلاش کفاشیان برای حل مشکل کی‌روش

رئیس فدراسیون فوتبال مشکل ممنوع الخروج بودن کارلوس کی‌روش را حل می‌کند. در شرایطی که تیم ملی فوتبال برای انجام بازی‌های دوستانه صبح امروز تهران را به مقصد اتریش ترک کرد، سرمربی پرتغالی تیم ملی به دلیل مشکل ممنوع الخروجی موفق به همراهی تیم نشد. کفاشیان که در کیش به سر می‌برد، به آرین قاسمی مترجم کی‌روش اعلام کرده که به زودی به تهران بازخواهد گشت تا با حل این مشکل زمینه را برای سفر کی‌روش فراهم کند. او از قاسمی و کی‌روش خواسته در تهران بمانند تا در اولین فرصت به اردوی تیم ملی در اتریش بپیوندند.