شناسهٔ خبر: 42144644 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

طرز تهیه کیک هویج، کشمش و دارچین خانگی

در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک هویج، کشمش و دارچین آموزش داده شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، برای تهیه یک کیک ساده خانگی می‌توانید از مواد مختلفی در داخل کیک استفاده کنید که هم طعم بهتری به کیک شما بدهد و هم شکل و ظاهر زیباتری داشته باشد.

مواد لازم:

- آرد یک و سه چهارم پیمانه

- دارچین دو قاشق چایخوری

- مغز گردو نصف پیمانه

- کشمش یک پیمانه

- تخم مرغ چهار عدد

- روغن مایع سه چهارم پیمانه

- وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

- شکر یک پیمانه

- هویج رنده شده دو پیمانه

- بکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

- نمک یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

- تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و به آن شکر و وانیل اضافه بیفزایید. با همزن برقی، مواد را هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ شوند.

- روغن را اضافه کرده و باز هم هم بزنید.

- آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی تخم مرغ زده شده، الک کنید. این کار را به تدریج انجام دهید تا مواد گلوله نشوند.

- هویج‌ها را پوست کنده و بشویید. سپس آن‌ها را رنده کنید. مغز گردو‌ها را کمی خرد کنید و به کشمش شسته بیفزایید. هویج و گردو را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با مایه مخلوط شوند.

- کف قالب، کاغذ الگو بگذارید. مایه را داخل آن بریزید. سپس قالب را داخل فر قرار دهید. به مدت ۳۵ تا ۴۵ درجه باید قالب داخل فر بماند.

- بعد از این مدت، قالب را از داخل فر درآورده و در هوای آزاد بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آن را برش بزنید. اگر دوست داشتید می‌توانید روی کیک را با رنده هویج یا تکه‌های هویج خام و گردو، تزیین کنید.

منبع: تبیان

 

برچسب‌ها:

نظر شما