شناسهٔ خبر: 42083591 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

اجرای ۳۰۰ عنوان برنامه هفته امر به معروف و نهی از منکر در کردستان

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: برای هفته امر به معروف و نهی از منکر در استان کردستان ۳۰۰ عنوان برنامه پیش‌بینی شده که بیشتر آنها در فضای مجازی در طول هفته اجرایی خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمود الله‌مرادی صبح امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته امر به معروف و نهی از منکر در کردستان، خطاب به خبرنگاران اظهار داشت: خدمات شما به عنوان پیشقراولان آگاهی‌بخشی به جامعه باید برای هر مسوولی قابل تقدیر باشد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان افزود: هر کس به بهانه نقد و یا انتقادی خبرنگاران را مورد تعرض قرار دهد بی‌انصافی است چرا که خبرنگاران تلاش می‌کنند با انتقاد سازنده در راستای سالم‌سازی جامعه و جبران کمبودها قدم بردارند.

وی تصریح کرد: اگر ما به دنبال سالم‌سازی جامعه هستیم باید واقعیت‌ها را منعکس کنیم چون تحریف و تخریب جامعه را دچار چالش خواهد کرد.

به گفته الله‌مرادی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان، خبرنگاران را بهترین آمر به معروف و ناهی از منکر می‌داند مشروط بر اینکه انعکاس رویدادها براساس واقعیت‌ها و به دور از تحریف باشد.

وی گفت: وقتی خبرنگار نباشد برخی اقدامات به فراموشی سپرده خواهد شد چرا که خبرنگار مانند چراغ برای افرادی است که در نظام اسلامی مسوولیت دارند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان تاکید کرد: چشم بینای خبرنگاران روی تخلفات و رانت‌ها باشد آن هم در این شرایط کرونایی که همه دغدغه سلامت دارند تا از تخلفاتی که سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد جلوگیری شود.

وی در ادامه با اشاره به انتشار خبری مبنی بر کشف و معدوم‌سازی 20 هزار کیلوگرم گوشت مرغ در استان اظهار کرد: انتظار می‌رفت رسانه‌های در این زمینه بیشتر آگاه‌سازی می‌کردند اینکه چه کسی بوده و از چه رانتی استفاده کرده است که توانسته این حجم از مرغ فاسد را وارد بازار کند ولی حرکتی علیه آن انجام نشد.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه دامپزشکی استان، گفت: چرا در جامعه‌ای که این همه ناظر و رصدکننده مسائل وجود دارد، یک حرکت این چنینی که باعث می‌شود سلامت جامعه به خطر بیفتد، صورت بگیرد.

الله‌مرادی اضافه کرد: از دستگاه قضا انتظار داریم که به صورت جدی در این زمینه اقدام کند و فرد خاطی به اشد مجازات برسد.

وی در ادامه با تبریک هفته دولت، اذعان کرد: مردم امروز در شرایط سختی هستند لذا مسئولان با توجه به مسئولیتی که دارند در مسیر خدمت به مردم تلاش کنند.

الله‌مرادی گفت: کارهای زیربنایی اساسی در حال انجام است و این خدمات که از گذشته تا کنون صورت گرفته بیانگر این است که نظام نگاه ویژه ای به این استان دارد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان تصریح کرد: خدمت در مناطق محروم اولویت نظام است و امروز بیشترین خدمات در مناطق محروم و مرزی در حال انجام است.

وی در اظهار کرد: در هفته امر به معروف و نهی از منکر بیش از 300 مورد برنامه در سطح فضای مجازی و رسانه‌های پیش‌بینی شده است، استفاده از ظرفیت فضای مجازی در برگزاری برنامه‌های امر به معروف در راستای قطع زنجیره کرونا انجام گرفته است.

وی اضافه کرد: امروز حفظ سلامت مردم و مقابله با کرونا ویروس بزرگترین معروفات است و همه باید در این راستا توان خود را بکار گیرند.

الله‌مرادی با بیان اینکه پایه و اساس شعار هفته امر به معروف و نهی از منکر«بی‌تفاوت نباشیم» است، به روزشمار این هفته گریزی زد و اظهار داشت: انتظار داریم رسانه‌ها در این هفته برنامه‌ریزی مناسبی برای تولید محتوا داشته باشد.

وی گفت: ستاد امر به معروف دنبال مچ‌گیری و کار سلبی نیست بلکه فقط فرهنگ‌سازی و وادار کردن جامعه به کارهای فرهنگی به رعایت دستورات دین است.

الله‌مرادی اذعان داشت: ما یک ستاد هماهنگ کننده هستیم می‌خواهیم مردم خود نسبت به امر به معروف و نهی از منکر حساس و در این زمینه نقش‌آفرین باشند.

وی افزود: باید به نحوی فرهنگ‌سازی صورت بگیرید که مردم خود امر به معروف و نهی از منکر کنند و جامعه را به نحوی آماده‌سازی کنیم که آماده پذیرش  تذکر لسانی داشته باشند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با بیان اینکه رعایت حجاب و عفاف جزئی از امر به معروف و نهی از منکر است نه کل آن، گفت: امر به معروف و نهی از منکر شاخه‌های متعددی دارد که باید به همه آنها پرداخته شود.

وی اضافه کرد: مسئولان باید خودشان در این زمینه پیش‌قدم و پیشتاز باشند، مسئولان باید پاکدست باشند و زیپ جیب‌هایشان را ببندند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰

نظر شما