خبرگزاری میزان - روابط عمومی آکادمی هوش مالی نوشت: دکتر کمیل رودی، مدیر آکادمی هوش مالی و رییس هیئت داوران جشنواره فی با اشاره به ضرورت طرح مهارتهای سواد مالی با زبان فیلم گفت: جشنواره فی با هدف تقدیر از هنرمندان و فیلم سازانی که به موضوع سواد مالی میپردازند طراحی شده است.
وی افزود: سواد مالی ناظر به مباحث پیچیده اقتصادی نیست بلکه مهارتهایی است که تمام مردم برای بهتر زندگی کردن به آن نیازمند هستند.
رودی خاطر نشان ساخت: تمام فیلمهای جشنواره فجر سال گذشته از منظر سواد مالی توسط هیئت داوران بررسی شدند و در نهایت چهار فیلم حائز اهدای تندیس نشان فی شناخته شدند.
وی تاکید کرد:شاخصهای انتخاب این چهار فیلم میزان توجه محتوای فیلمها به آموزههای سواد مالی شامل خرج و پس انداز، اعتبار و بدهی، کاریابی و درآمد، سرمایه گذاری، مدیریت ریسک و بیمه و در نهایت تصمیم گیری مالی بوده است.
در ادامه پرویز کرمی، مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهور و دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان گفت: برای افزایش سواد مالی در جامعه باید از ظرفیتهای هنر استفاده کرد و سینما یکی از بهترین ظرفیتهای ترویج سواد مالی است.
در ادامه این مراسم از تهیهکننده و کارگردان چهار فیلم عامه پسند، روز بلوا، بی صدا حلزون و سه کام حبس با اهدای تندیس نشان فی تقدیر شد.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
نظر شما