شناسهٔ خبر: 41977602 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین روابط ابوظبی و تل‌آویو را محکوم کرد

دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین بیانیه مشترک عادی‌سازی روابط بین ابوظبی و تل‌آویو را به شدت محکوم کرد و این اقدام را فاقد هرگونه وجاهت دانست.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین در تهران امروز (جمعه) بیانیه مشترک امارات، آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر تصمیم برای عادی سازی روابط بین ابوظبی و تل آویو را به شدت محکوم کرد و این اقدام را فاقد هرگونه وجاهت، اعتبار و تاثیرگذاری در جهان اسلام، قضیه فلسطین و پایان قطعی رژیم صهیونیستی دانست.

دبیرخانه دائمی کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین آورده است: فلسطین و مقاومت بزرگتر از آن است که با چنین اقدامات خیانت بار و ذلیلانه‌ای آسیب ببیند و روند پیروزی آن‌ها متوقف شود؛ مضاف بر اینکه بی تردید سراسر سرزمین اشغالی فلسطین به دست فرزندان رشید و مقاوم فلسطین آزاد خواهد شد و حکام وابسته به آمریکا نقشی در مبارزات و حمایت از مردم مظلوم فلسطین هیچگاه نداشته‌اند.

دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی به رغم تکیه بر دخالت و نفوذ آمریکا برای عادی سازی روابط صهیونیستی - عربی، هرگز نمی‌تواند از سرنوشت محتوم و غیرقابل تغییر خود نجات پیدا کند، عنوان کرد: همانا آزادی همه سرزمین فلسطین و تشکیل قطعی کشور مستقل فلسطینی در سراسر سرزمین تاریخی فلسطین به پایتختی قدس شریف است میسر می‌شود.

این دبیرخانه خاطرنشان کرد: فلسطین متعلق به ساکنان تاریخی آن از جمله مسلمان، مسیحیان و یهودیان است، اما صهیونیست‌ها هیچ جایی در آینده منطقه نخواهند داشت و کشوری جز فلسطین در منطقه شناسایی عملی نمی‌شود. حاکمان ابوظبی با شراکت سعودی - امارتی در جنگ و کشتار مردم مقاوم یمن و با شریک شدن در جنایات صهیونیست‌ها در فلسطین قهرمان، آینده بدی را برای خود رقم خواهند زد.

آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی روز گذشته (پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۹) با انتشار بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند؛ ابوظبی و تل‌آویو بطور رسمی و علنی روابط خود را عادی می‌کنند.

عربستان سعودی و امارات در سال‌های اخیر برای ارتباط با صهیونیست‌ها تلاش‌های زیادی کرده‌اند که با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» در آمریکا در سال ۲۰۱۵ میلادی، این روند سرعت بیشتری به خود گرفته است.

ریاض و ابوظبی به دنبال آن هستند که قبل از پایان یافتن دوره ریاست جمهوری ترامپ، به رابطه با رژیم صهیونیستی دست یابند؛ زیرا در اصل این رابطه، شخص ترامپ قرار دارد و معلوم نیست که وی دوباره به عنوان رییس جمهوری آمریکا انتخاب شود.

برچسب‌ها:

نظر شما