به گزارش روزنامه دیلی میل، مارتین وایز که یک ستاره شناس آماتور است این لکه خورشیدی جدید را در شهر ترنتون در ایالت فلوریدای آمریکا رصد و ثبت کرد. وی این تصویر را با یک تلسکوپ هشت اینچی و با استفاده از فیلترهای خورشیدی گرفته است.
این لکه خورشیدی که AR۲۷۷۰ نامگذاری شده است، یک «هسته تاریک اولیه» به اندازه قطر مریخ دارد و شماری از «لکههای کوچک» به اندازه دهانه آتشفشان در سطح آن وجود دارد.
AR۲۷۷۰ از اعضای «چرخه خورشیدی ۲۵»، دوره ۱۱ ساله جدید فعالیت الکترومغناطیسی خورشید است و با شرارههای خورشیدی جزئی مشاهده شد.
گرچه AR۲۷۷۰ هنوز شرارههای خورشیدی به اصطلاح «کشنده» تولید نکرده است اما کارشناسان از نزدیک مراقب آن هستند تا در صورت بروز چنین پدیدهای که میتواند ارتباطات رادیویی، جیپیاس و شبکههای برق را مختل کند، آماده باشند.
گفته میشود AR۲۷۷۰ تا به حال تعدادی شرارههای خورشیدی نوع-B ساطع کرده است که کم شدت ترین شراره های خورشیدی هستند و امواج یونیزه کننده جزئی را به جو زمین فرستاده است.
ولی با توجه به رشد این لکه خورشیدی و افزایش فعالیت های آن طی روزهای آتی، امکان دارد که شراره های خورشیدی شدیدتری ایجاد کند.