شناسهٔ خبر: 4186634 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتدال | لینک خبر

بازدید رییس کمیسیون صنایع از امداد خودرو

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، همزمان با آغاز طرح امداد نوروزی ۹۴ از مرکز تماس امداد خودرو ایران دیدن کرد و از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی به هموطنان قرار گرفت.

صاحب‌خبر -
به گزارش اعتدال، رضا رحمانی رییس کمیسیون صنایع و  معدن مجلس در  بازدید از بخش های مختلف مرکز تماس شرکت امداد خودرو ایران، ضمن تقدیر و تشکر از خدمات ارائه شده، به اهمیت خدمات پس از فروش به ویژه امداد در ایام تعطیلات و سفرهای نوروزی اشاره و خاطرنشان کرد: کنترل و پایش سراسری کلیه خدمات امداد خودرو ایران به امداد خواهان، از نکات حائز اهمیت و از جمله وجوه تمایز این سازمان نسبت به سایر شرکت های خدمات خودرویی است .

 وی افزود: خدمات امدادی در ایام نوروز از حساسیت و اهمیت ویژه برخوردار بوده و اولویت شرکت های خدمات امدادی خودرو، می بایست در این روزها ارایه بهترین خدمات  در کمترین زمان ممکن به امداد خواهان باشد . 

 در این دیدار، سید علی جعفری مدیرعامل امداد خودرو ایران با ارایه توضیحاتی به معرفی بخش های مختلف مرکز تماس و عملیات از جمله پذیرش، اعزام و کنترل خدمت پرداخت و تاکید کرد که امداد خودرو ایران مانند سایر شرکت های امدادی، در این ایام با تمام قوا در خدمت هموطنان عزیز خواهد بود .

 جعفری افزود،  در طرح امداد نوروزی سال 1394 بیش از دو هزار و 100 اکیپ امدادی برای خدمت رسانی به هم‌وطنان به صورت شبانه روزی به امداد رسانی و تعمیرات جاده‌ای مشغول خواهند بود.

 یادآور می شود طرح ویژه امداد خودرو ایران در ایام تعطیلات نوروزی 94 ، از 25 اسفند 93 آغاز شده و تا 15 فرودین 94 ادامه می یابد. هم وطنان برای ثبت امداد و اطلاعات بیشتر به صورت شبانه روزی می توانند با شماره سراسری 096440 تماس بگیرند.