به گزارش ایرنا، عبدالکریم شعبان زاده روزچهارشنبه درجمع خبرنگاران افزود: دراین طرح 42هزار مترزمین از طرف خیرین برای احداث خانه سلامت و پایگاه امداد و نجات جاده ای اهدا شد.
وی اضافه کرد: همچنین 18 میلیارد ریال اعتبار نیز وجه نقد با اجرای طرح سفرنامه سلامت و امید در استان بوشهر در نظر گرفته شده که بخشی از آن از سوی اعتبارات استانی سال 94 و بخشی نیز از سوی خیرین تامین می شود.
شعبان زاده یادآور شد: مسوولیت دبیرخانه کشوری تخصصی دیابت جمعیت هلال احمر نیز به استان بوشهر واگذارشد.
وی ادامه داد: درسال جاری 53 هزار نفر دراستان بوشهر مبتنی بر نیازهای محلی آموزش های لازم در زمینه خدمات داوطلبی، امداد و کمک های اولیه، آموزش عمومی و تخصصی امداد و دوره های تخصصی را فرا گرفتند.
شعبان زاده با اشاره به ظرفیت جمعیت هلال احمر در بخش سلامت گفت: مجوز را ه اندازی سه درمانگاه از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گرفته شده که تا اردیبهشت سال 94 درشهرستان های بوشهر، دیر و دشتی راه اندازی می شوند.
وی یادآور شد: براساس برنامه ریزی ها تلاش می شود در همه شهرستانهای استان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی درمانگاه هلال احمر احداث شود.
شعبان زاده درباره ایجاد اورژانس هوایی در استان بوشهر گفت: سیاست جمعیت هلال احمر تجهیز همه استانها به امداد هوایی است که در این استان هنوز این زیرساخت ها فراهم نشده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر افزود: براساس مصوبه هیات دولت گذشته، باید زیرساخت های امداد هوایی در شهرستان دیر با همکاری وزارت نفت فراهم می شد که وزارت نفت همکاری نکرد.
وی یادآور شد: با این وجود با کمک استانداری بوشهر به دنبال فراهم کردن زیرساخت های لازم برای ایجاد پایگاه امداد و نجات هوایی در این استان هستیم.
شعبان زاده گفت: هم اکنون 115خانه داوطلبی، 210 تیم دادرس، 314کانون دانش آموزی، غنچه های هلال، کانون دانشجویی و طلاب در استان بوشهر تشکیل شده است.
وی افزود: هم اکنون 30 هزار نفر از جوانان و نوجوانان عضو جمعیت هلال احمر استان بوشهر هستند. ک/2
6047/6043
21هزارنفردرطرح سفرنامه سلامت استان بوشهر خدمات درمانی دریافت کردند
بوشهر- ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: با اجرای طرح سفرنامه سلامت و امید جمعیت هلال احمر، 21هزار نفر دراین استان خدمات درمانی و آموزشی دریافت کردند.
صاحبخبر -