شناسهٔ خبر: 41726713 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه کیک نارگیلی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک نارگیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک نارگیلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد دو لیوان
بکینگ پودر یک ق غ
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک و یک سوم لیوان
پودر نارگیل یک لیوان و نیم
وانیل نو‌ک ق چ
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آب جوش نصف لیوان

طرز تهیه:

اول آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و میزاریم کنار.
سفیده و زرده‌ی تخم مرغ‌ها رو جدا میکنیم، سفیده‌ها رو‌میزنیم تا سفید بشه و پف کنه وقتی کاملا پف کرد و از ظرف جدا نشد میزاریم یخچال.
حالا زرده‌ها رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم و نصف لیوان آب جوش رو اضافه میکنیم حدودا ده دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش ۳ برابر بشه.
بعد شیر و روغن مایع رو اضافه میکنیم و‌هم میزنیم تا یکدست بشه حالا همزن را خاموش کنید.
آرد الک شده مون رو تو سه مرحله به مخلوط زرده اضافه میکنیم و بعد پودر نارگیل رو اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد، سفیده رو اضافه میکنیم و‌ در یک‌ جهت بصورت دورانی و آرام هم میزنیم تا پفش نخوابه.
مواد رو‌میریزم داخل قالب و سطحش رو‌ صاف میکنیم.
میزاریم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت تا بپزه.
با خلال دندون هم چک کنید.

بیشتر بخوانید

منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

 

نظر شما