صاحبخبر - اردبیل/خبرگزاری صدا و سیما/اجتماعی
استان اردبیل آماده میزبانی از مسافران نوروزی شده است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ( واحد مرکزی خبر) سرپرست معاونت گردشگری استان اردبیل امروز گفت : 217 مرکز اقامتی با 12 هزار و 300 تخت در استان اردبیل آماده پذیرایی و خدمت رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی است .
آقای تقیزاده افزود: در راستای انجام هماهنگیهای لازم با جامع مراکز اقامتی جهت آمادهسازی برای استقبال از گردشگران نوروزی، هم اکنون 28 هتل، 86هتل آپارتمان، 96میهمان سرا، 3 کمپینگ اقامتی و2 پانسیون میزبان مسافران و گردشگران نوروزی است.
وی گفت :علاوه بر مراکز اقامتی، برای خانههایی با عنوان quotation mark خانهمسافر quotation mark در شهرهای سرعین، نیر و بیلهسوار مجوز صادر شده است تا به صورت موقت در ایام پیک سفر در خدمت مسافران نوروزی باشند.
سرپرست معاونت گردشگری استان اردبیل با بیان اینکه تعداد دفاتر خدمات مسافرتی این استان 30 دفتر است که مجوز 7 مورد آن امسال صادر شده است افزود : 21 دفتر مرکز پذیرایی و هشت مجتمع رفاهی بین راهی در سال جدید آماده ارائه خدمات به مسافران و گردشگران نوروزی است.
آقای تقی زاده از رونمایی سایت پورتال جامع مراکز اقامتی پیش از آغاز ستاد اجرایی خدمات سفر استان خبرداد و گفت: فهرست مراکز اقامتی و نرخ آنان علاوه بر اینکه در سایت اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل موجود است که به صورت بنر در سطح شهر به ویژه اردبیل ، سرعین و مشگین شهر نصب خواهد شد.
وی با بیان اینکه فهرست اسامی مراکز اقامتی توسط جامع مراکز اقامتی در قالب بروشور آماده شده است افزود: این بروشورها در محل ستادهای مرکزی و شهرستانها و پایگاههای اطلاعرسانی در اختیار گردشگران نوروزی قرار خواهد گرفت.
0002
∎