شناسهٔ خبر: 4167848 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان تاکید کرد؛

ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای مدیریت پسماند و فاضلاب های شهری و بیمارستانی

رشت - ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای مدیریت پسماند و فاضلاب های شهری و بیمارستانی استان تاکید کرد و گفت: با انجام برنامه ریزی های لازم در این بخش ها، می توانیم از میزان آلودگی های زیست محیطی بکاهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا محمدرضا برجی روز سه شنبه در مراسم معارفه رییس جدید اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ماسال اظهار داشت: آثار و تبعات آلودگی محیط زیست دارای تبعات بلندمدت است و چنانچه به محیط زیست توجه نشود، هزینه های بازسازی آن بسیار بیشتر از پیشگیری خواهد بود.

وی افزایش میزان سرطان و بیماری های شناخته نشده را به نوعی ناشی از بی توجهی به مسائل زیست محیطی و استفاده غیرمجاز و نادرست از سموم کشاورزی در سال های گذشته دانست و تصریح کرد: دفع نادرست زباله و فاضلاب از جمله مسائل مهمی است که نیازمند توجه مسئولان ذیربط است و باید کارهای شاخصی در این حوزه انجام شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان با اشاره به خطر بالای انتقال و شیوع عفونت توسط زباله های عفونی، مدیریت پسماند و زباله های عفونی را از دیگر مسائل پر اهمیت عنوان کرد و گفت: امیدواریم با برنامه ریزی مناسب و اتخاذ تدابیر لازم در حوزه پسماند و فاضلاب های شهری و بیمارستانی، بتوانیم از میزان آلودگی های زیست محیطی بکاهیم.

* احداث زیستگاه حفاظتی و گردشگری مرال در ماسال

فرماندار شهرستان ماسال نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت تاثیر مسائل زیست محیطی و اقلیمی بر سلامت جسمی و روحی انسان ها ، خواستار توجه ویژه مسئولان به این مقوله شد.

محمود قاسم نژاد مسائل زیست محیطی و اقلیمی را مبحث مهمی دانست که با توجه به تاثیر آن بر سلامت جسمی و روحی انسان ها، نیازمند توجه ویژه است.

وی همچنین احداث زیستگاه حفاظتی و گردشگری مرال را از جمله پروژه های حائز اهمیت شهرستان ماسال عنوان کرد و گفت: راه اندازی این پروژه علاوه بر حفظ این گونه کمیاب جانوری، می تواند به عنوان جاذبه فوق العاده گردشگری برای گردشگران و مسافران نیز مطرح باشد.

در پایان این جلسه علیرضا قربانی به عنوان رییس جدید اداره حفاظت محیط زیست ماسال معرفی شد.

شهرستان ماسال با دو بخش مرکزی و شاندرمن در 45 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.

روزانه حدود دو هزار تن زباله توسط یک میلیون جمعیت روستایی و یک و نیم میلیون جمعیت شهری در استان گیلان تولید می شود که 600 تا 700 تن از آن مربوط به شهر رشت است. همچنین روستاهای استان نیز روزانه حدود 800 تن زباله تولید می کنند.

هم اکنون زباله های گیلان به 25 محل هدایت و مدیریت می شوند که این جایگاه های دفن زباله های استان شرایط استانداردهای لازم را ندارند.ک/2

7295/2007