شناسهٔ خبر: 4166814 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

طرح سحاب در استان سمنان اجرا می شود

خبرگزاری شبستان: معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان سمنان از اجرای طرح سحاب در استان سمنان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، سید حسین زرگر درجمع خبرنگاران درمحل هلال احمراستان سمنان با اشاره به اجرای طرح سحاب اظهار داشت: ارتقای آگاهی و تغییر نگرش شهروندان برای کاهش حوادث جاده‌ای در تعطیلات نوروزی از اهداف اصلی این طرح محسوب می شود.

وی از فعالیت 12 ساعته پایگاه‌های جوانان هلال احمر از هشت صبح تا 20 شب در تعطیلات نوروز خبردادوگفت: سه پایگاه بصورت 24 ساعته در ایام شلوغ سفرها از 28 اسفندماه  تا دوم فروردین ماه در سمنان، شاهرود و آرادان فعال خواهند بود.

زرگر همچنین با بیان اینکه طرح ایمنی و سلامت هلال احمر در قالب پانزدهمین دوره خود از فردا آغاز می‌شود و تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد، اظهار داشت: در این طرح، 20 هزار داوطلب جوان در یک هزار پایگاه امدادی سراسر کشور فعالیت خواهند کرد.

زرگر افزود: 22 پایگاه امدادی در استان سمنان در راستای اجرای این طرح مد نظر هستند که در مجموع 600 داوطلب حق‌الزحمه‌ای و افتخاری در آن فعالیت خواهند کرد.

وی از ارائه خدمات  چهار ایستگاه سلامت در شهرستان‌های شاهرود،دامغان، سمنانو گرمسار خبردادواضافه کرد: کنترل فشارخون در مسافران و زائران حرم رضوی  و حساس کردن آنان به این موضوع را از کارهای این ایستگاهها برشمرد.

زرگر همچنین از توزیع بوروشور وبسته های حمایتی برای مسافران وزائران خبرداد.

دبیر اجرایی المپیاد فرهنگی ورزشی اعضای سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به  برگزاری المپیاد هلال احمر در راستای توجه به بحث سلامت، شور و نشاط و ایجاد آمادگی جوانان  اظهار داشت: درابتدا قرار بود مسابقات در استان کرمان که میزبان آخرین دوره المپیاد بود برگزار شود اما پس از رایزنی ها و پیگیری های فراوانی که مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان انجام شد میزبانی این دوره از مسابقات با افتخار به این استان واگذار شد.

وی ضمن بیان اینکه این مسابقات با رویکرد امدادی برگزار شد افزود: اعضای جوان جمعیت هلال احمر با حضور در این المپیاد توان و آمادگی جسمانی خود را ارتقاء دادند.

دبیر اجرایی المپیاد فرهنگی ورزشی اعضای سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با اشاره به اقتصادی بودن برگزاری این المپیاد برای استان نیز خاطرنشان کرد: برگزاری این المپیاد بیش از 700 میلیون تومان گردش مالی داشت سبب تقویت اشتغال در استان  بود چون از امکاناتی نظیر امکانات خوابگاهی، تغذیه، سالن های ورزشی و ... استفاده شدو سبب معرفی استان، توانمندی ها و سوغات آن به تعداد زیادی از جوانان بود.

زرگر اظهار داشت: به اذعان مسئولان سازمان جوانان این المپیاد از محدودالمپیادهایی بود که در همه رشته های ورزشی ۱۰۰ درصد استان ها حضور داشته  از ۱۰۰ درصد توان خود نیز استفاده کردند .

وی با اشاره به برگزاری همایش ویژه‌ای در روز 30 بهمن ماه با همکاری اداره کل اتباع خارجی استانداری سمنان با محوریت تکریم و استفاده مناسب از اتباع افغان گفت: با توجه به ماهیت کاری جمعیت هلال احمر و نوع اساس‌نامه آن، شمار اتباع افغان به نسبت جمعیت در استان بسیار زیاد است و این اتباع باید تکریم شوند و مورد استفاده قرار گرفتند..

وی افزود: این همایش مخصوص اتباع خارجی برگزار شد و اقداماتی از قبیل خدمات درمانی و پزشکی و طرح نیابت برای اتباع افغان انجام گرفت.

پایان پیام/

 

برچسب‌ها: