شناسهٔ خبر: 41610448 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جمله | لینک خبر

عملیات بازسازی واحدهای مسکونی سیل‌زده لرستان در مراحل پایانی

صاحب‌خبر -

 

 

مدیرکل بنیاد مسکن لرستان روند بازسازی واحدهای مسکونی سیل‌زده لرستان را اعلام کرد و از توزیع ۸۷ هزار و ۵۰۱ تن سیمان رایگان بین سیل زدگان استان خبر داد.
مسعود رضایی مدیرکل بنیاد مسکن لرستان، عملکرد ستادهماهنگی بازسازی مناطق سیل زده استان لرستان را اعلام کرد.
مدیرکل بنیاد مسکن لرستان با یادآوری این مطلب که تعداد کل واحدهای خسارت دیده ۳۲ هزار و ۷۵۰ واحد بوده که از این میزان ۱۲ هزار و ۸۱۳ واحد احداثی و ۱۹ هزار و ۹۳۷ واحد تعمیری ارزیابی شدند، گفت: تعداد ۵۳ هزار و ۶۹۱ مالک به بانک‌های عامل برای عقد قرارداد و دریافت تسهیلات معرفی شدند که بانک‌های عامل طبق آخرین آمار با ۵۱ هزار و ۴۰۷ نفر که معادل ۹۶ درصد معرفی شده ها به بانک هستند، برای دریافت تسهیلات عقد قرارداد کرده اند.
رضایی ادامه داد: تاکنون ۳۷۳ میلیارد و ۵۷۸ میلیون تومان کمک بلاعوض به سیل‌زدگان استان پرداخت شده است. به گفته وی، تعمیرات تمامی ۱۹ هزار و ۹۳۷ واحد به اتمام رسیده است. همچنین در خصوص واحدهای احداثی نیز طبق آخرین آمار، آواربرداری ۱۲ هزار و ۷۳۷ واحد معادل ۹۹ درصد، پی‌کنی ١٢ هزار و ٧٩٩ واحد معادل ۹۹ درصد، اجرای فونداسیون ١٢ هزار و ٤٠٩ واحد معادل ٩٧ درصد، اجرای اسکلت ١٢ هزار و ٢٢٠ واحد معادل ٩٥ درصد، اجرای سقف ١١ هزار و ٩٤٣ واحد معادل ٩٣ درصد، دیوارچینی و اتمام عملیات ساختمانی ١١ هزار و ٨٥١ واحد معادل ٩٢ درصد به اتمام رسیده است. رضایی همچنین از توزیع ۸۷ هزار و ۵۰۱ تن سیمان رایگان بین سیل‌زدگان استان خبر داد.

 

نسخه نهایی سند «مدل‌سازی اطلاعات
ساختمان-BIM» در دست تدوین
مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان گفت: همكاری‌های بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان ثبت اسناد و املاك كشور در ايجاد هماهنگی بين طرح كاداستر سه بعدي با سند جامع BIM-اطلاعات ساختمان، توسعه می‌يابد.
حامد ماني فر با اشاره به تدوين سند جامع بيم «مدل‌سازی اطلاعات ساختمان-BIM »، گفت: تدوين اين سند بر پايه گزارشي كه در سال ۹۷ از حوزه ساخت و ساز كشور به هيات وزيران ارسال شد و تصویب آن در هیات وزیران در تاریخ ۷ اسفند ۹۷، برعهده وزارت راه و شهرسازی گذاشته شد
مدیرکل دفتر مقررات ملی وکنترل ساختمان با تاکید بر اینکه از سال ۹۷ تاکنون تدوین پیش نویس سند مدل سازی اطلاعات ساختمان برعهده دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان قرار گرفت، افزود: با برگزاری جلسات متعدد با دستگاه‌هاي ذيربط، نسخه پيش‌نويس اوليه تهيه و به نظرخواهي عمومي گذاشته شد.
مانی‌فر ضمن اشاره به اين مطلب كه صنعت ساختمان بيش از ۳۰ درصد از جريان اقتصادي كشور را به خود اختصاص مي‌دهد، یادآور شد: در برآوردي كلي، سهم ۴۰ درصدي از سرمايه كشور در اين صنعت ذخيره شده است. همچنین با توجه به چشم‌انداز جمهوري اسلامي ايران در افق ۱۴۰۴ به عنوان يك كشور توسعه يافته با جايگاه اول اقتصادي، علمي و فناوري در سطح منطقه و برخوردار از دانش پيشرفته، توجه به موضوع BIM يكي از مهم ترين ابزارها و سياست‌هاي در دست برنامه‌ريزي معاونت مسكن وساختمان وزارت راه و شهرسازي براي رونق بخشي هرچه بيشتر به صنعت ساخت و ساز است.

نظر شما