شناسهٔ خبر: 41604284 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

کوکو نخود فرنگی ساده و با طعمی عالی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه کوکو نخود فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش می‌خواهیم دستور پخت کوکو نخود فرنگی را با آسان‌ترین روش به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید. این کوکو یک غذای خوش طعم و عالی است که با استفاده از نخود فرنگی درست می‌شود. کوکو نخود فرنگی نیز یکی از غذا‌های ایرانی  است که همانند دیگر غذا‌های ایرانی سالم و مقوی است.


مواد لازم

سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
نخود فرنگی پخته: نصف پیمانه
پیاز متوسط: یک عدد
سیر: دو حبه
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه کاری: به مقدار لازم
پودر زیره: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و آن‌ها را رنده ریز کنید.

سپس آب سیب زمینی‌ها را بگیرید و پیاز و سیر رنده شده را به سیب زمینی‌ها اضافه کنید.

تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زیره و ادویه کاری و جعفری خرد شده را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی مخلوط کنید.

در آخر نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و با بقیه مواد خوب مخلوط کنید.

در یک ماهیتابه نچسب مایه کوکو را ریخته و اجازه دهید یک طرف آن سرخ شود.

سپس آن را برش زده و برش گردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

می‌توانید از مایه کوکو قاشق قاشق برداشته و داخل ماهیتابه بریزید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

نظر شما