به گزارش مشرق، شاید کمتر کسی پیشبینی میکرد اصلاحطلبانی که دو دوره با حمایتهای خود حسن روحانی ِ کمتر شناخته شده را راهی پاستور کردند حالا برسر همان تصمیم یعنی حمایت از روحانی در پایینترین سطح محبوبیت خود در طول ۲۳ سال اخیر باشند.
بیشتر بخوانید:
همصدایی اصلاحطلبان با رسانههای غربی درباره محرم
عملکرد دولت روحانی برای بسیاری گران تمام شده است از جمله برای مردم و سفره معیشتشان اما نوع گرانی برای خود اصلاحطلبان متفاوت است. جریانی که در طول بیش از دو دهه همواره به سرمایه اجتماعی و حمایتهای مردمی خود میبالید حالا در وضعیت متفاوتی است.
حدود یک ماه پیش محمدرضا عارف رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان استعفا داد، خروج عارف از نهادی که در همه انتخاباتهای اخیر از جمله مجلس ۹۴، ریاست جمهوری و شورای شهر ۹۶ عملکرد موفقی داشت در واقع حاکی از این بود که حالا شرایط فرق کرده است.
بیشتر بخوانید:
نامه موسوی خوئینیها، «انشای» روحانی بود در وقت «حساب»
در همین راستا جدیدترین خبر این است که رئیس دوره شورای هماهنگی اصلاحطلبان دیگر مکانیزمی که به طور گسترده در سراسر کشور فعال بود نیز استعفا داده است تا عملا دو نهاد و مکانیزم اصلی جریان اصلاحات به بن بست برسد!
حزب اراده ملت ایران روز پنجشنبه هفته گذشته طی بیانیهای جدیدترین مواضع سیاسی خود را منتشر و در بیانیه خود تاکیدکرد که دیگر امیدی که در پیوستن به شورای هماهنگی اصلاحطلبان داشته بر باد رفته است. در بخشی از این بیانیه آمده بود که حزب در پنج سال اخیر موکدا پیگیر شکلگیری مکانیسم نقد درون جریانی و آسیبشناسی اصلاحطلبان بود ولی چون گذشته فرصتها یکی پس از دیگری از دست رفت و هر بار به بهانهای از این مسئولیت مهم و ضروری برای بازسازی جریان اصلاحات غفلت و کوتاهی شد.
حالا روشن شده دبیرکل این حزب یعنی حکیمی پور از ریاست دورهای جبهه هماهنگی نیز استعفا داده است.
داریوش قنبری درباره شرایط این روزهای اصلاحطلبان به «آفتاب یزد» گفت: قطعا اصلاحطلبان تشکیلاتی را برای ایجاد وحدت در میان خود خلق خواهند کرد اما این نیز واقعیتی است که در شرایط فعلی تشکلهای اصلاحطلب پراکنده هستند و به لحاظ قانونی در شرایط مناسبی قرار ندارند اما مشکلی نیست که قابل حل نباشد.